Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik gjenoppretter Car Leather

I en bil interiør, er skinn utsatt for mange negative faktorer som sollys og høy varme sommeren, kalde vintertemperaturer, og slitasje og slitasje, særlig i førersetet. Som et resultat kan farge blekner eller endre, sprekker og sprekker kan dannes, og det øverste laget av lær kan slites ned. Med arbeid og riktig verktøy og produkter, kan lær gjenopprettes. Du trenger
Visp kost
Vacuum med munnstykke
Drop klut eller plast ark (tilleggsutstyr)
Rengöringsduk
Gummi hansker
Sponge
Leather renere
Vann
Mild vaskemiddel
Myk skurebørste
Leather prepping agent eller lakk tynnere
Fine-sandpapir, 240, 400, 600, 1000 vekter
skurerondell
Papir håndklær
skinn rengjøring produkt
stykker av lerret eller skinn hvis hullet reparasjon er nødvendig
Crack filler produkt sammenligning Flat slikkepott
Leather fargestoff
Myk bust børster
Leather conditioner
Show Mer Instruksjoner
Rengjøring
en

Sett ned plastduker å beskytte bilens interiør eller element som skal gjenopprettes. Du kan også fjerne elementet fra bilen hvis ønskelig.
2

Slå av bilens interiør lys hvis restaurering vil foregå inne i bilen.
3

Rengjør skinn element, ved hjelp av en visp kost og vakuum et spisst verktøy for å få skitt ut fra dypt inne folder, sprekker og hulrom.
4

Bruk vernehansker. Vask skinn med skinn rensemiddel og vann eller med oppvarmet vann og et mildt vaskemiddel. Bruk myke kluter. For sprukne områder, bruk en myk skrubb børste for dyp rengjøring. La det tørke.
Fjerne gamle Finish
5

Bruk vernehansker. Hvis bilen er eldre enn 1992, bruker lakk tynnere å fjerne gamle lakk-basert lim. Siden 1992, ble vann-basert fargestoffer som brukes, så bruk en skinn-prepping sammensatte å fjerne den gamle finish.
6

Fukt en skurerondell eller 400-sandpapir for en lakk-baserte finish eller 600 -sandpapir for et vann-basert finish. Påfør enten lakk tynnere eller et skinn prepping sammensatte, gni lett en del om gangen. Fjern den gamle fargen ofte med papirhåndklær eller myke kluter.
7

Sand skinn med fuktet 600-sandpapir for en lakk-baserte finish eller 1000-sandpapir for en vannbasert finish. Bruk en lett berøring. Fjern eventuelle rester med myke kluter.
Reparasjon Sprekker og skadede områder
8

Sett et utklipp av lerret eller skinn under hull i skinn og lim på plass på undersiden av skinn med klebrig håndverket lim. La det tørke før du fortsetter.
9

Påfør en crack-fylling skinn produkt til skadet skinn områder, med en flat spatel.
10

La det tørke og sand den fylte områder med 1000-sandpapir. Gjenta om nødvendig. La det tørke over natten. Tørk av med en klut.
Påfør Colorant
11

Bruk vernehansker. Påfør lim til lær med en svamp eller myk børste, og følg produsentens anvisninger.
12

Work fargestoff i folder, bretter og sømmer med liten, myk børste. La det tørke.
13

Påfør lim til større områder. La det tørke. Påfør påfølgende strøk hvis nødvendig. La tørke i et par dager og deretter gni ned med myke kluter.
14

Beskytt ny finish med et skinn protectant, spesielt der slitasje er sannsynlig.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123497.html

Previous:
Next:

bil sete