Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner Dash på en 1995 Mercury Grand Marquis

The dashbordet i en 1995 Mercury Grand Marquis er sammensatt av flere komponenter. Fjerne hver komponent krever sjåføren å fjerne skruene fra hvert stykke og deretter nysgjerrige eller trekke komponenten av kjøretøyet. Det kan være en litt slitsom prosess, men det er nødvendig hvis føreren ønsker å erstatte radioen eller endre lyset på dashbordet. Du trenger
Flathead skrutrekker
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle instrumentpanelet trim ved å lirke den ut med en flat skrutrekker. Dette omfatter panelet under hanske-rommet, panelet under radioen og panelene på sidene av rattet. Sørg for å koble fra de elektriske kontaktene fra den midtre panelet.
2

Fjern alle boltene som fester dashbordet rammen på dashbordet. Det er to til venstre for rattet, to over instrumentpanelet, en til høyre for rattet, to under radioen og en bolt under hanskerommet. Igjen, kan du bruke flat skrutrekker til å lirke rammen av kjøretøyet. Sørg for å gjøre det så skånsomt som mulig som plast kan sprekke hvis fjernet med makt.
3

Fjern førerens side kick panel under rattet. Den er festet ved hjelp av to bolter. Fjern boltene, og deretter bruke vanlig skrutrekker for å fjerne panelet. Dette vil avsløre at metallplaten kick panel.
4

Fjern de fem skruene som holder metallplaten til bilen og trekk platen ut av bilen.
5

Fjern de fire boltene som fester instrumentpanelet til bilen. Koble fra den elektriske kontakten fra baksiden av instrumentpanelet og trekk den ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123615.html

Previous:
Next:

bil sete