Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Gass Med Two Cycle oljesøl på bil Polstring: Hvordan rengjør jeg det

Bensin og totaktsolje er både oljebaserte produkter som kan rengjøres med ikke-polar-baserte løsemidler som aceton eller white spirit?. Imidlertid kan bruke slike oppløsningsmidler på møbeltrekk skade stoff og vinyl seter, så vel som å forlate en ubehagelig lukt. Oppvaskmiddel med fett-cutting evner er en bedre løsning å fjerne gass lukt og oljerester fra møbeltrekk med minimal risiko for misfarging eller ytterligere skade. Du trenger
Olje-absorberende puten
Grease-cutting oppvaskmiddel
Varmt vann
Mixing bowl selg Electric mixer
Tannbørste
Rag
Towel

Vis flere instruksjoner
en

Blot utslippet med en olje absorberende pute for å fjerne mesteparten av petroleumsprodukter. Trykk hardt med puten og la det absorbere olje og bensin fra setet.
2

Hell 1/4 kopp fett-cutting oppvaskmiddel og en kopp varmt vann i en bolle. Bland såpe løsningen, bruker en elektrisk mikser, til en lun, marengs-lignende konsistens.
3

Arbeid såpeblandingen inn de fargede området, ved hjelp av en tannbørste. Starter på den ytre kanten av flekken og jobbe deg inn mot sentrum.
4

Tørk av såpen av med fuktig klut. Starter på den ytre kanten av flekken og jobbe deg inn mot midten, inntil overflaten såpe er fjernet. Skyll såpen ut av fille med rent, varmt vann og vri den ut ofte under denne prosessen.
5

Fukt området med fille. Plasser et rent, tørt håndkle over området og trykk ned på flekken for å evakuere eventuell gjenværende såpe løsning fra møbeltrekk. Bytt til en frisk håndkle, hvis den første håndkle blir for mettet til å absorbere mer fuktighet.
6

Inspiser flekken etter tegn på dvelende gass eller olje. Gjenta trinn 3 til 5 etter behov til flekken er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123728.html

Previous:
Next: No

bil sete