Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik reparerer slitt Auto Leather

Auto skinn blir slitt og sprakk over tid fra tunge setet trafikk, søl og skraper fra folk komme inn og ut av bilen. Du kan gjenopprette slitte skinn med riktige produkter og presis omsorg i løpet av få minutter. Før du starter dette prosjektet, har alle dine verktøy og ingredienser klar slik at du ikke trenger å forlate vått lær mid-prosjekt for å hente et element. Du trenger
Leather renere
matchende farge skinn dye
Skrapemerker behandling
Leather conditioner
Clean rag
Sponge
Tannbørste
Blow tørketrommel
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
en

Velg ditt produkt. Avhengig av hvilken type bruk, kan det hende du trenger en skrapemerker behandling, renere, lær fargestoff og balsam (se Ressurser). Les etikettene nøye for å sikre at behandlingen væsker er kompatible med skinn din. Spør en profesjonell for en anbefaling for akkurat din bilmodell.
2

Få en farge kamp for skinn fargestoff. Du kan ta et lite stykke skinn fra under setet og sende den til produsenten for å matche fargen. Hvis det ikke er et stykke under setet, forteller fargestoff leverandøren bilens fargekode eller navn.
3

Rengjør overflaten av de slitte flekker og omkringliggende områder. Bruk en fuktig svamp til å tørke bort overflaten rester. For dypere skitt, bruk en lett skrubb pensel. Din fargestoff vil ikke følge ordentlig hvis området ikke er rengjort, ifølge The Interior Guy nettside.
4

Påfør skrapemerker behandling for slitte eller litt sprukket skinn. Skrubb forsiktig med en lett skrubb børste eller tannbørste. La sitte i tre til fem minutter, tørk bort med en liten mengde rubbing alkohol for å rense området grundig.
5

Påfør flytende lær fargestoff til de mildt slitte områder først. Før gni en stor mengde på setet, teste en liten mengde på en ikke-synlige område. Hvis den forsvinner, er det en kamp, ​​ifølge The Interior Guy. Påfør med en sprayflaske eller svamp, avhengig av hva produktet krever. La løsningen lufttørke.
6

behandle de mer slitte flekker med flytende lær fargestoff. Flere strøk, tørking hver med en hårføner. Sørg for at strøk er jevn og pen. Det kan ta flere strøk før du oppnår det resultatet du leter etter. Fortynne det siste strøket med litt vann og tørkes opp med en klut.
7

Vent 24 timer og bruke skinn conditioner til alle skinn i bilen. Dette fungerer som et tetningsmiddel og beskytter etter en dyp feilfri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123366.html

Previous:
Next:

bil sete