Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik reparerer en Hole in en Leather Car Seat

Reparere hull i skinn bilseter ikke krever kompetanse av en auto tekniker, heller ikke må bytte sete og /eller utvinne området. Skinn sete trenger ikke å gå til en bilverkstedet til å være løst. Et skinn reparasjonssett vil tillate deg å reparere skinninteriør hjemme, sparer du både tid og penger. Du trenger
fuktig klut
Rubbing alkohol
Cotton ball
Saks
Leather reparasjonssett
Leather conditioner
Vis flere instruksjoner
Reparere hull i skinn bilseter
en

bekrefte at bilseter er skinn og ikke vinyl. Begge typer auto møbeltrekk kan repareres hjemme, men de krever forskjellige typer reparasjonssett.
2

Se etter et skinn reparasjonssett på automotive butikker, jernvareforretninger og /eller online. Skinnet kit bør inneholde:. Lær lim, sandpapir, lærpatch, et skinn dye
3

Kontroller lærpatch i reparasjonssett for å sikre at tekstur og korn på lappen samsvarer med mønsteret på skinn bilsete. Matchende skinn teksturer vil tillate patch til sømløst blande og fikse lær auto møbeltrekk.
4

Trim eventuelle grove kanter eller klaffer fra hullet i skinn bilsete.
5

Rengjør området som skal repareres på skinninteriør med en bomullsdott dyppet i isopropanol. Tørk av området med et fuktig håndkle og la tørke.
6

Skjær en passende størrelse patch fra skinn i reparasjonssett. Plasteret skal overlappe hullet i skinn bilsete med 1/2 en tomme til en tomme.
7

Glatt skinn limet rundt hullet i skinn bilsete. Påfør trimmet lærpatch og glatter ut kantene. La området tørke over natten.
8

Sand rundt kantene på plasteret for å fjerne overflødig lim og jevne ut eventuelle grove kanter på lappen. Gjenta lim prosess for å fylle ut ujevnheter.
9

Match fargen på bilen sete skinn med skinn fargestoff i reparasjonssett. Glatt fargen jevnt over lappet området med en myk klut. La området tørke og deretter lett buff bort overflødig farge med en myk klut. Gjenta farger prosessen om nødvendig.
10

Tilstand og forsegle bilsete med skinn conditioner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123365.html

Previous:
Next:

bil sete