Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner Røykfrie Flekker på bil Fabric

Røyking er helsefarlig, som folk flest er klar over. Noen mennesker er ikke klar, men de stygge flekker som røyker kan la på bilen stoff. Røyk flekker er gulbrune i fargen og redusere synligheten av interiøret i bilen. Fjerne røyk flekker fra bilen stoff kan gjøres ved hjelp av de riktige produkter og metoder. Du trenger
Bucket eller bolle
mildt oppvaskmiddel såpe
Vann
Svamp
Rags
glyserin
Natriumtiosulfat
Vis mer Instruksjoner

en

Fyll en bolle eller bøtte med noen dråper mildt oppvaskmiddel og varmt vann. Bruke hånden til å blande opp såpe og vann, danner såpeskum.
2

Dypp en svamp i bøtte eller bolle. Vri ut svampen godt.
3

Skrubb røyken flekken med svamp og såpevann. Gå over stedet med en fille og rent vann for å fjerne eventuelle såperester.
4

La bilen stoff det lufttørke. Inspisere stoff for eventuelle spor av røyken flekken.
5

Hell glyserin over røyken flekken hvis vann og såpe ikke fjerne den. Gni glyserin inn i stoffet med en ren fille. La glyserin å sitte på stoffet i 30 minutter.
6

Vask tøyet igjen med svamp og såpevann. Gå over stoffet med en fille og rent vann. Blot stoffet med en tørr fille for å absorbere overflødig fuktighet.
7

Bruk natriumtiosulfat hvis røyken flekken vedvarer. Natriumtiosulfat kan kjøpes på de fleste hjem forbedring butikker, svømmebasseng forsyne butikker eller steder hvor akvarier og fisk tanks er solgt.
8

Bland 1 ts. natriumtiosulfat med en kopp varmt vann i en bolle eller bøtte. Svamp løsningen på røyk-farget stoff med en ren klut eller svamp.
9

La natriumtiosulfat å sitte på bilen stoff i ca 30 minutter. Skyll stoffet med en fille og rent vann. Blot stoffet med et tørt håndkle for å fjerne overflødig fuktighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123419.html

Previous:
Next:

bil sete