Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Sy Car Møbeltapetsering

Bil interiør som brukes regelmessig og over lengre tid vil begynne å vise tegn på slitasje. Små rifter eller oppflising av trekket kan oppstå på bilseter og føre til padding kommer ut. Imidlertid kan du sy opp noen hull i bilen møbeltrekk, akkurat som du kan reparere et klesplagg. Du trenger ikke å være ekspert, men du vil bli trenger noen enkle verktøy for å fullføre jobben. Fikse det selv vil spare penger og forlenge levetiden på bilen møbeltrekk. Du trenger
Needle
Tråd
Patch materiale
Sterk lim
Vis flere instruksjoner
en

Vurdere skader på trekket ved ønsker å se hva som må repareres. Hvis det er polstring som kommer ut av tåre du kan være i stand til å skyve den inn igjen og sy over toppen inne i bilen. Men mer omfattende skader vil kreve å fjerne bilen setetrekket.
2

Kjøp en nål og tråd fra en møbeltrekk leverandør som er egnet for materialet ditt setetrekket er laget av. For eksempel vil lær krever en sterkere nål enn polyester.
3

Kjøp en lapp av materiale som er stor nok til å dekke skaden på bilen setetrekket. Når du reparerer omslaget, vil dette forsterke området. Bruk et materiale som passer din bil setetrekk.
4

Fjern setetrekket. Be om hjelp fra en venn til å unngå å skade interiøret i bilen, og for å sikre at du løsne dekselet festene riktig.
5

Bring kantene av tåre sammen jevnt og løst sting området sammen ved hjelp av nål og tråd. Hvis materialet er stiv og tøff, prøv å holde nålen med en hagearbeid hanske for å beskytte hendene og forbedre grepet.
6

Monter setetrekket tilbake på setet, men ikke fest på plass. Du ønsker å være sikker på at du ikke har endret formen på setet ved å bringe kantene av tåre sammen, og at det fortsatt passer.
7

Fjern setetrekket igjen. Hvis du har satt maskene på riktig sted, sy tåre sikkert på plass. Hvis setetrekket ikke passer riktig, fjerne stingene og gjenta trinn 5 og 6.
8

Lim oppdateringen av materiell til undersiden av tåre på setetrekket. Dette vil forsterke området. La tørke i henhold til limet instruksjoner, vanligvis 24 timer for industrielle lim.
9

Sjekk for skade på andre områder av bil sete før du fester bilsetet. En løs fjær kan ha forårsaket en rift i materialet eller padding kan være malplassert. Fikse en løs fjær ved å erstatte våren eller fjerne helt. Padding kan skyves tilbake eller limt på plass.
10

Sett på setetrekket og fest på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123533.html

Previous:
Next:

bil sete