Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Naturligvis Reparer Color skinnseter i en bil

Skinn er den dyreste materialet skal brukes til bilens interiør. Det er også den mykeste og mest behagelige alternativet. Myke skinnseter kan virkelig legge til karakter og varmen i bilen din. Dessverre, hvis skinnet ikke er godt vedlikeholdt, kan det visne, misfarges eller sprekke. Imidlertid kan skinnseter rengjøres og repareres ved hjelp av noen enkle trinn. Du trenger
Støvsuger
Saddle såpe
Cloth
Leather recoloring løsning
Leather beskyttelse spray eller krem ​​
Vis flere instruksjoner
1 < p> Støvsug støv og rusk i mellom sprekkene skinnseter og på gulvet. Støv og skitt hindre deg fra å gi setene en virkelig god rengjøring før nødvendig reparasjon.
2

Rub salen såpe inn setene med en klut. Gni såpe på med langsomme sirkelbevegelser. Sørg for å gni såpen inn i alle deler av setet. La det tørke før du tørker det glatt med en klut. Gjenta dette trinnet for alle setene. Salen såpe vil rense og re-fukte lær.
3

Rub lær recoloring agenten i setene. Matche fargen på recoloring agent med fargen på skinn interiør før du bruker det til setene. Påfør noen av recoloring agenten til klut og gni den inn i skinn, som begynner på den ene siden av setet og jobbe din vei til den andre. Påfør mer av agent som og når du trenger. Arbeide det inn i skinn til du ser skinn tilbake til sin opprinnelige farge. La setet tørke i en dag.
4

Påfør skinn beskyttelse til setene. Dette kan sprayes på eller gnidd inn i setene avhengig av hva slags skinn beskytter du bruker. Hvis du spraye den på, sørg for å bruke den i og med frem og tilbake slag. Hvis du gni skinn beskytter mot setene, ta vare å gni det på i en langsom og sirkulær bevegelse, som begynner på den ene siden og jobbe deg gjennom til du har dekket hele setet. Gjenta denne prosedyren for de andre setene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123532.html

Previous:
Next:

bil sete