Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik installerer en 1955 Chevy Bow Type Headliner

En sagging eller revet headliner i vintage 1955 Chevy kan være skjemmende og usikre, noe som reduserer sikten i din bakfra. Du kan bestille en ny fra en Internett-nettsted, eller fra en lokal spesialitet butikk. Når den kommer, kan du utstyre din Bel Air, to-ti eller One-Femti med en ny headliner i tide til neste vintage bil show, og trygt kjøre Chevy med stil. Du trenger
skrutrekker
Innertak selvklebende
Flat stifter
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dome lys, solskjermer og listverk som sikker headliner rundt kantene på taket. Fjerne baksetene om nødvendig.
2

Løsne gamle headliner materiale fra lim, stifter og støttemurer strimler som fester det til taket.
3

Skyv gamle headliner bort fra kanten av taket, utsette baugen stang skruer. Fjern skruene på hver side av hver stang, og koble headliner fra bilen.
4

Fjern baugen stenger fra løkkene i baksiden av den gamle headliner, og bemerker ordren. Skyv stengene inn i hempene på den nye headliner i samme rekkefølge som de ble installert i den gamle.
5

Monter ny headliner til det indre taket av bilen, og fest baugen stenger til sidene av taket med skruene. Arbeid fra tilbake til forsiden.
6

Tuck headliner til de gjennværende strimler langs sidene av taket, og feste foran og bak på headliner bruke stifter og lim. Trim overflødig materiale fra rundt sidene, og fra vinduet tilbake om nødvendig.
7

Fjern eventuelle rynker, og sett dome lys, visir og listverk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123679.html

Previous:
Next:

bil sete