Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan reparere en rift i et skinn Car Seat

Lær bilseter kan vare år uten skader, gitt riktig vedlikehold. Så lenge du holder skinn fuktig, vil du ha noen problemer med tørking eller sprukket. Dessverre, kan selv de beste vedlikeholdt skinnseter fortsatt utvikle tårer. Reparere disse tårer selv er mulig med bruk av et skinn reparasjonssett, som inneholder alt du trenger for å reparere en rift i alle størrelser, gjenopprette skjønnheten i ditt skinn sete for en brøkdel av prisen av en profesjonell. Du trenger
Mild flytende ansikts eller kroppen såpe
Vann
Clean kluter
Leather reparasjonssett
Saks
Palette kniv
fint sandpapir
Show Mer Instruksjoner
en

Finn et reparasjonssett som inneholder et fargestoff som matcher fargen på skinnsetene. Reparasjonssett kan kjøpes på en auto deler butikken.
2

Rengjør skinn rundt rive med mild flytende ansikts eller kroppen såpe. Plasser en krone-størrelse mengde såpe i sentrum av en fuktig klut og jobbe det inn et skum. Tørk det opprevne området med lathered såpe, fjerne smuss fra overflaten. Skyll såpen fra setet med en andre fuktet klut, så klapp området tørt med en lofri klut.
3

Undersøk kantene av tåre for skadeomfanget. Hvis kantene er rent revet, kan reparere fortsette. Hvis kantene er fillete, eller krøller utover, avskåret fillete eller krøllet kant med en saks slik at den flate av rive kan plasseres mot reparasjonen backing.
4

Place lerretet bakenforliggende duk fra reparasjonssettet under rift i setet ved å løfte en kant av rive-og skyve halvparten av beskyttelsen under. Løft den andre kanten og skyv den andre halvparten under den kanten også. Sentrum lerretet stykke under tåre slik at alle kanter ligge på backing stykke.
5

Spre et tynt lag med limet fra reparasjonssett på de nedre kantene rive med palettkniv. Trykk kantene mot backing stykke og lim dem på plass.
6

Bruk palettkniv å spre skinn filler fra reparasjonssett til backing lerretet mellom de revet i kantene. Bygge opp filler i lag før det litt overlapper skinn sete. Tillat hvert lag med filler til å tørke helt i henhold til tid foreslått av produsenten.
7

Sand den siste filler lag til du oppnår en jevn, sammenhengende flate med det omkringliggende skinn på setet.
Side 8

Tørk bort filler rester igjen fra sliping med en ren klut og påfør reparasjonssett fargestoff til overflaten av filler. Gni fargestoff på med en klut før du har solid dekning på filler som matcher fargen på skinn bilsete. La fargestoff tørke helt til kontakten.
9

Dekk reparasjon området med et lag med skinn forsegling for å beskytte reparert tåre fra skade. Gni forseglingen på med en klut inntil området skinner litt. La fugemasse tørke før du bruker setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123407.html

Previous:
Next:

bil sete