Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan få Finger Nail Polish Off skinnseter

neglelakk skaper en ubehagelig flekk på skinnseter, spesielt hvis fargen på polsk er svært forskjellig fra den i skinn. Mens aceton-baserte neglelakkfjerner ødelegger finish på skinnseter, nyere og mindre giftige neglelakkfjerner formler er tilgjengelig gjør at ikke skade skinn så lenge du jobber raskt og ikke la remover å sive inn i skinn. Alt du trenger å gjøre er å tørke av farget overflate med en applikator dyppet i giftfri neglelakkfjerner, og blot området tørt som du fjerne flekken. Du trenger
Nontoxic neglelakkfjerner
bomullspinne eller lignende applikator
myk, tørr klut eller tørkepapir
Leather renere eller sadel såpe
Leather conditioner
Show Mer Instruksjoner
en

Fukt en bomullspinne eller lignende applikator med en giftfri neglelakkfjerner som ikke inneholder noen aceton eller lignende løsemidler overhodet. Nøye kontrollere etiketten at det merket du bruker ikke inneholder alkohol, toluen, toluol eller metyletylketon (MEK), som alle disse løsemidler kan skade skinn.
2

Påfør neglelakk remover direkte på flekken. Blot området med en ren klut eller papir håndkle etter et øyeblikk eller så for å hindre remover siver inn i skinn. Gjenta prosessen til flekken er fjernet.
3

Fjern alle spor av flekken og remover med en myk, fuktig klut. Bruk lær renere eller sadel såpe om nødvendig, og hvis anbefalt av produsenten av setene. Påfør et skinn conditioner til setet i henhold til instruksjonene på pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123716.html

Previous:
Next:

bil sete