Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Behandlinger for et skinn interiør

Luksusen av skinn bilseter og interiør detaljer kan ikke påklages. Når de blir godt tatt vare på de kan vare livet ut av bilen. Holde dem i god stand er ikke vanskelig, men det krever litt engasjement. Lær, når ren og polert, vil beholde sin farge og kropp. Den vil holde seg myk og være mindre utsatt for sprekkdannelse hvis det er godt næring. En god rutine er å rydde opp søl og fjerne smuler fra seter og interiør funksjoner så snart de faller og gir alt skinn en månedlig ren og polsk. Fuktig klut og Microfiber Håndklær

å holde skinnseter og alle skinn interiør funksjoner i best stand, tørk dem ned ofte med en fuktig klut. Erfarne bil detaljering proffene fra OC Detaljering i Salt Lake City, Utah, si at du gjør dette ofte holder skitt fra å bygge opp på overflaten og arbeider seg inn i sømmene. De sier at det viktigste verktøyet for lær omsorg er microfiber håndklær. De anbefaler å bruke et rent microfiber håndkle for hvert trinn av lær omsorg, fra sporadisk tørke ned å fjerne overflødig renere å rasping etter polering.
Renseprodukter

Mest skinn rengjøringsmidler er geleer eller kremer som er laget spesielt for biler. De skal anvendes med en applikator slik som en myk mikrofiber klut. Noen skinn rengjøringsmidler kommer med innføringshylse festet til flasken. Cleaner kan bli fanget i skinn sømmene så sømmene bør unngås ved anvendelse av renere. Linda Cobb i hennes bok "Talking Dirty til dronningen av Clean" anbefaler rengjøring skinn interiør med en enkel bar av super-fatted kroppen såpe påføres veldig lett med en myk klut og deretter polert.

Polering Produkt

"Consumer Reports", i en artikkel om bil detaljering, sier at etter rengjøring, bør skinninteriør behandles med en polsk eller balsam laget bare for skinn bilinteriør. Disse er tilgjengelige på auto forsyne butikkene. De anbefaler dette trinnet spesielt for skinn som er tørket ut. Noen polerer er parfymert å lukte som skinn. Skinnet skal være polert godt med en tørr microfiber håndkle etter den polske påføres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123571.html

Previous:
Next:

bil sete