Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan sette Seat Covers på Leather

Installere setetrekk i løpet skinninteriør virker ganske lett i begynnelsen. Men mange finner prosessen forvirrende når faktisk prøver å finne ut hvordan å stramme setet dekke ned med flere elastiske bånd og tilhørende øye kroker. Prosessen med å koble øyet kroker er faktisk ganske enkelt. Det krever bare at du gjør plass til å jobbe, og har styrke og koordinasjon for å trekke de elastiske bånd i riktig posisjon. Instruksjoner
en

Fjern skinn setets nakkestøtte. Å fjerne noen hodestøtter du trenger for å dra i spaken sitter ved siden av plastdekslene på toppen av setet er tilbake utover. Deretter nakkestøtten vil offentliggjøre og trekk den ut. Andre bare krever at du trekke dem opp og de vil komme ut.
2

Skyv setetrekket over toppen av ryggen på setet og hele veien ned til baken på setet.

3

Trekk den rektangulære formen trykk, noen ganger kalt SuperFit kategorien i midten av setetrekket i mellom ryggen og baken på setet ut gjennom til baksiden av setet.

4

Tuck sidene av den nederste delen av setetrekket pent under baken på setet.
5

Finn de elastiske bånd med deres festet øye kroker på både venstre og høyre side av den bakre delen av setetrekket. Plasser de to krokene innsiden av de to åpningene på SuperFit kategorien.
6

Finn de elastiske band med tilsvarende øye kroker på den nederste delen av setetrekket. Trekk venstre og høyre stolpe mot hverandre under baken på setet og hekt øynene kroker sammen. Noen seter har plateprofilene under dem, i så fall, ville du bare hekte på venstre og høyre øye kroker til metall braketten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123383.html

Previous:
Next:

bil sete