Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan fikse Sprekker i Dashbord

Dashbord, som er laget av vinyl, ofte sprekke over tid. Det er flere gjerningsmannen skylden, men det viktigste man er solen. Svært store sprekker kan vanligvis ikke repareres og da må du bytte ut hele dashbordet. Imidlertid kan mindre sprekker repareres med et dashbord reparasjonssett, som vanligvis består av noen silikon caulk og vinyl maling. Det bør bemerkes at dette er vanligvis en midlertidig løsning og sprekker vil dukke opp igjen etter noen få år. Du trenger
Ren, tørr fille
silikon caulk
Paint slikkepott
200-sandpapir
Vinyl maling
Liten pensel
Vis flere instruksjoner

en

Tørk vekk støv og rusk på dashbordet med en ren fille. Avstå fra å bruke en protectant. Hold dash tørr og støvfri.
2

Fyll sprekken med silikon caulk til sprekken er fylt helt opp. Fjern overflødig fugemasse (noe som sitter over overflaten av sprekken) ved skraping av overflaten med malingen spatel. Tillat fire timer for caulk tørke.
3

Sand ned silikon caulk og vinyl dashbordet område med fine (200-grit) sandpapir før det er glatt. Tørk vekk støv eller rusk som vises som et resultat av sliping prosessen, med en ren, tørr fille.
4

Velg maling farge som matcher dashbordet og maling over det utfylte sprekker, ved hjelp av en liten pensel. Tillate et par timer for dette strøk maling tørke helt.
5

Legg et strøk med maling, men denne gangen, legge tekstur i lakken ved dabbing det med en svamp. Dette vil bidra til å etterligne strukturert utseende på dashbordet, skjuler sprekken litt mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123720.html

Previous:
Next:

bil sete