Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan få en Rain Vann Smell ut av en bil Floor

Regnvann kan legge inn bilens interiør en rekke måter, inkludert et åpent vindu eller dør. Vann forårsaker mugg å vokse på tepper og matter. Sopp avgir en lukt som er sterk og usunt å puste. Får en vann lukt ut av bilens tepper og matter krever mer enn bare maskering lukten med en deodorant. Du må rense tepper og matter med en sjampo beregnet for bekjempelse av vann lukter og mugg buildup. Du trenger
Trash bag
Våt-tørr støvsuger eller kommersiell støvsuger
Bucket
Teppe og møbeltrekk shampoo med lukt deodorant
Varmt vann
Stiff skurebørste
Latex hansker
2 store håndklær
vannslange med sprøyta
Stor bøtte eller balje
Vis mer Instruksjoner
Rengjøring
en

Fjern gulvmatter og plassere dem på en betongoverflate for rengjøring senere. Støvsug teppet og sprekker grundig med en våt-tørr støvsuger eller kommersiell støvsuger på en bilvask.
2

Bland 1/2 kopp av et teppe og møbeltrekk sjampo som inneholder en lukt deodorant og en /2 liter varmt vann i en bøtte. Rør såpen løsning med en stiv skurebørste. Bruk gummihansker for å holde hendene tørre.
3

Påfør såpe løsning til ett område av teppet. Skrubb området kraftig for å fjerne skitt, mugg og lukt. Fortsett slik til det området av teppet er ren og luktfri.
4

Fukt et stort håndkle med vann fra en vannslange eller vask. Vri ut overflødig vann og tørk teppet for å fjerne såpe løsning rester. Støvsug teppet tørke med en våt-tørr støvsuger eller kommersiell støvsuger stand til å trekke vann.
5

Gjenta fremgangsmåten for å rengjøre den neste delen av teppet. La bilens dører åpne så teppet kan lufttørke når du henter ut vannet.
6

Inspiser bilens gulv for lukt. Hvis du oppdager et vann lukt eller annen dvelende lukt, gjenta trinnene inntil lukt er borte -. Du kan ha rense bilens teppe mer enn én gang for å fullt ut trekke vannet lukt fra bilen din

Rengjøring Floor Mats
7

Spray matten med vann for å fjerne løst støv og smuss. Plasser mattene i en stor bøtte eller balje. Fyll bøtte eller balje med vann og tilsett 1/2 kopp av tepper og møbeltrekk shampoo.
8

Rør mattene i karet med hendene. Skrubb hver matte med skurebørste - skrubbe begge sider til mattene er rene
9

Spray matter med vann for å fjerne såpe løsning, støv og lukt inntil vannet er klart.. Støvsug mattene tørre.
10

La matter lufttørke på en ren overflate og sjekk dem for lukt. Hvis det fortsatt er en vann lukt eller annen dvelende lukt, gjenta trinnene inntil lukt er borte. Når mattene er luktfri, plassere dem tilbake i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123719.html

Previous:
Next:

bil sete