Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik tilpasser din egen Car Cover

Bil deksler er laget for praktisk bruk for å beskytte kroppen arbeid av bilen fra været, korrosjon, skitt og riper. Trekk kan kjøpes for innendørs garasje bruk eller for utendørs og kan være ren og uniform av design. Du kan få dem skreddersydde, men det er et dyrere alternativ. Det er flere måter å tilpasse en bil dekke selv - spraye, trykking, applikasjon eller tie dye teknikker. Du trenger
Valgfritt
Kaldt vann dye
Bucket
streng eller gummistrikk
klesklyper
Vaske linje eller klær hest
kort
Saks
No 2 Pencil
Paint - stoff eller vannavstøtende)
kunst pensel
Stoffstykkene
Bomullsgarn
broderi tråd
Synåler
Vann jar
Gamle klut
Sellotape eller maskeringstape
Screen
Screenprinting nal
Paper
Svamper
Vis flere instruksjoner
en

Bestem deg for hvordan du vil tilpasse din ren bil dekke. For eksempel lage en enkel logo, legg til en fargerik tie dye mønster eller skrive ut et forseggjort design. Lag en grov skisse av din logo eller design på et stykke papir.
2

Bruk tie dye metoden for en innendørs bomull bil dekke. Bind bil dekke med hyssing eller gummi band og legg den i en bøtte med kaldt vann fargestoff. La den være alene for den anbefalte tiden på pakken. Skyll den før du henger den på en klessnor til å tørke. Dab vanntett maling på en vanntett stoff til å lage tie dye effekt på en utendørs dekselet.
3

Lag en sjablong ved å tegne en logo som en sjablong mal på et stykke kort. Skjær ut sjablongen. Plasser sjablongen og hold det på plass med sellotape eller maskeringstape. Male på noen stoff maling på en bomull bil dekke ved hjelp av en børste. Bruk vannfast maling på vanntette bil dekker.
4

applikert brodert tekstiler bort på bil dekke. Bruk myke stoffer av ditt valg for bomull dekker og gummi, håndverket skum eller vanntette tekstiler for utendørs dekker. Klipp og trim stoff til ønsket form og sy på stoffet. Bruk forskjellige farger broderi tråd i store kjører masker for å feste det.
5

ut et design eller bilde på bil dekke ved hjelp av stoff eller vannavstøtende maling. Bruk en skjerm for utskrift. Lage en serie med sjablong maler, en for hver farge i design. Klipp ut figurene i utformingen som deler samme farge. Plasser en mal på bil dekke stoff. Stikke den ned med maskeringstape. Trykk på skjermen ned på toppen. Klem litt maling i en horisontal linje over malen design. Holding toppen av skjermen, drar maling over skjermen med en skjerm-utskrift nal. Løft skjermen forsiktig. La det tørke før du gjentar prosessen til design har blitt skrevet ut. Tørk av skjermen og nal ren før du påfører en annen farge. Pass på at du plasserer malen på samme sted hver gang.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123604.html

Previous:
Next:

bil sete