Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Den beste måten å Re- Dye Falmet Auto Carpet

En rekke etter-markedet automotive teppe fargestoffer er tilgjengelig som kan hjelpe deg å gjenopprette fargen til en gammel og falmet teppe i bilen eller lastebil. Om Automotive Teppe Fargestoffer

tilgjengelig online , så vel som på noen automotive butikker , bil teppe fargestoffer er væske som sprøytes på bilens teppe ved hjelp av en sprayflaske . Selv om de kalles fargestoffer , ikke prosessen ikke krever at du fordype teppet i væsken , og derfor er prosessen mer som en spesiell maling som er designet for bruk på tepper .
Velge en farge < br >

For best resultat , bør du velge en farge som er litt mørkere enn din eksisterende teppet farge. Hvis du har en mørk farget teppe , vil du ikke være i stand til å lette skyggen ved å velge en lysere farge farge . Teppet fargestoff er utformet for å gi nytt liv til den gamle teppet . Det bør ikke brukes hvis du er ute etter å gjøre drastiske endringer i bilens interiør .
Slik bruker Dye

Clean bilens teppe helt. Bruk vernebriller og gummihansker . Rist dye blandingen godt , og hell i sprayboks. Test en liten oppdatering av teppet under et av setene først. Å farge teppet, spray i en overlappende mønster i et godt ventilert område . Tørk bort eventuelt spray på ikke- teppe overflater umiddelbart for å hindre misfarging. Fargestoffet vil ta ca 30 minutter til tørk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123605.html

Previous:
Next:

bil sete