Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik installerer en Headliner på en 1974 Charger

The headliner, i alle kjøretøy, er stoffet som linjer hele innsiden av taket. Headliner kan komme i en rekke materialer, avhengig av den aktuelle bilen. Når en headliner begynner å synke, må du installere en ny headliner, som det kan være farlig for sjåføren som en visuell distraksjon mens du kjører. Du kan installere en headliner i en 1974 Dodge Charger uten for mye mas. Du trenger
Wrench
Spray Lim
Sandpapir
Saks
Headliner stoff
Vis flere instruksjoner
en

Skru ut fire enkelte skruene i hvert hjørne av Dodge Charger tak med en skiftenøkkel. Disse boltene kan være vanskelig å skru, så du må sette ganske mye press på dem for å skru. Plasser boltene til den ene siden, så du vil trenge dem senere.
2

Place fingrene i to av hullene som var igjen av boltene og trekk nedover for å løsne den gamle laderen headliner. Med nok press, vil headliner kommer av uten ripping. Fjern den gamle laderen headliner gjennom en av bilens dører.
3

Skrap restene av det gamle limet på den eksponerte Charger taket med sandpapir.
4

Spray et lag med selvklebende lim på den nye laderen headliner før du trykker den på taket av laderen. Trykk på midten og kantene av nye laderen headliner spesielt, fordi disse er de stedene der sagging er mest vanlig.
5

Trim noen overlappende headliner med saks, før reattaching de gamle boltene med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123641.html

Previous:
Next:

bil sete