Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Profesjonelt Rengjør Leather Bilseter

Regelmessig rengjøring er en nødvendig del av vedlikehold av skinn bilseter for å sikre at de forblir i god stand. Det er viktig å rense setene ordentlig med passende vaskemidler for å forhindre unødvendig stygge skader på setene. Du trenger
Leather renere
Leather conditioner
bolle med vann
myk børste
Myke vaskekluter
Vis flere instruksjoner
1 < p> Kjøp lærrens fra din lokale bil butikk, varehus eller jernvarehandel. Inspisere rengjøringsmiddel for å sikre at det er riktig å bruke på skinn bilseter. Du kan også være i stand til å kjøpe skinn rengjøring kits, i så fall, følg produsentens instruksjoner for å sikre riktig bruk av rensesett.
2

Finn et lite synlig område av dine skinnseter og gjennomføre en patch test. Spray en liten seksjon med skinn renere og følge trinnene for å søke støvsugeren. Undersøke den delen for å sikre at renere ikke har skadet eller misfarget skinn før du fortsetter.
3

Spray setet med skinn renere. Begynn øverst og arbeid i seksjoner. Det er bedre å jobbe i små seksjoner, mens lær renere fungerer relativt raskt. Leaving renere i ett område lenger enn en annen kan resultere i striper, noe som kan ødelegge utseendet av skinn.
4

Fukt myk vaske penselen i vann og begynner å gni området der du sprayet lær renere i en sirkelbevegelse. Ikke bruk en børste bevegelse eller du vil skade lær; bare forsiktig agitere området med børsten. Vannet vil aktivere skum for å rengjøre lær. La skum for å suge inn i skinn for to eller tre minutter på å rense bort inngrodd skitt og rusk. Propaganderte med en pensel vil bidra til å fjerne inngrodde flekker, mens tørke over overflaten vil forlate skitt i sprekker som vil være mer synlig og skjemmende når setet er renset. Hvis du arbeider på et område av setet med særlig tunge flekker, la skummet sitte i 7-10 minutter før rengjøring for å gi renere tilstrekkelig tid til å pakke ut flekker fra skinn.
5

Bruk en tørr vaske klut til å tørke vekk skummet.
6

Gjenta prosessen på resten av setet jobbe forsiktig risting av skum med myk børste over setene.

7

Inspiser setene og gjenta prosessen hvis det fremdeles er smuss stede.
8

Tørk over setene med en annen fuktig klut for å fjerne skinn renere rester og noen venstre over smuss.

9

Tørk over setene igjen med en tørr klut for å fjerne overflødig vann.
10

La setene tørke. Påfør balsam til seter med en myk klut. La setene tørke før du sitter i dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123481.html

Previous:
Next:

bil sete