Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner en Corvette Stolovertrekk

Hvis setene i din Corvette titt slitt eller hvis de er skadet, kan det være lurt å reupholster dem. For å fjerne seteputen, må du fjerne hele setet fra bilen. Å gjøre dette er en to person jobb som setene er klumpete og skarpe kanter kan skade bilens lakk, tilbehør eller andre møbeltrekk. Du trenger
Smøring eller penetrerende olje
3/8 tommer pipesett
Vise fatt
Phillips skrutrekker
Flathead skrutrekker
Vis mer Instruksjoner

1

Finn setet boltene som holder setet til gulvet styret. Det er 05:56 bolter på hvert forsete og 4 til 12 bolter på baksetet.
2

Spray smøring eller penetrerende olje på hver bolt for å gjøre det lettere å fjerne. Begynne å gjøre dette daglig tre-fire dager før du prøver å fjerne setet.
3

Bruk en 3/8 tommer socket å angre boltene. Hvis de står fast, kan du bruke skrustikke grep for å holde mutteren i place.Take setet ut av bilen ved hjelp av hjelperen din. Vær forsiktig så du ikke riper eller kutte noe med setet spor, som de er veldig skarpe. Legge setet på bakken med bunnen av setet vendt ut slik at du kan arbeide med den.
4

Fjern boltene fra setet spor ved hjelp av en 3/8 tommer kontakten med en ¼ tommers stasjon . Fjern de fremre boltene først. Skyv sporet bakover for å få tilgang til de bakre boltene. Hold et øye med området der boltene er og slutte å skyve sporet når boltene er synlige gjennom den bakre hullet. Fjern disse boltene og trekk sporet av. Gjenta på de resterende sporene.
5

Se etter krysset mellom setet og seteryggen. Du vil se to festeskruene. Fjern disse med en stjerneskrutrekker. Fjern boltene som holder ned hengslene. På enkelte modeller, vil du også se sete klipp. For disse modellene, må du fjerne dekselet og fjerne boltene før du tar setet hverandre.
6

Trekk opp trekket på toppen av seteryggen eller foran på setet bunnen før du kan se låssammenstillingen. Det er to bolter på toppen av denne sammenstillingen som må fjernes. Også, må du fjerne skruene i midten og i bunnen av forsamlingen. Fjern forsamlingen.
7

Løsne seteputen rammen. Trekk hvert klipp med hjelp av en vanlig skrutrekker. Mens klippet er opp, forsiktig fjerne stoffet. Fortsett å gjøre dette til du har alt stoffet av puten.
8

tak i sittepute og trekk forsiktig opp for å fjerne det fra setet. I enkelte modeller kan puten være limt fast til setet. Hvis dette skjer, pass på at du ikke rippe for mye av puten av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123359.html

Previous:
Next:

bil sete