Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik reparerer Sagging Roof Møbeltapetsering i en bil

The headliner er en av funksjonene på bilens interiør som vanligvis går ubemerket før det er et problem. Over tid kan ekstrem varme, kulde eller fuktighet føre til skumbakside av headliner materiale til å bryte fra hverandre, noe som gjør stoffet til å henge nedover. Sagging stoffet er ikke bare skjerpende, men det kan falle langt nok til å hindre førerens sikt, skaper et sikkerhetsproblem. Reparere en sagging headliner er en grei oppgave, men å fjerne headliner styret fra bilen kan være litt vanskelig. Du trenger:
Phillips og flat-head skrutrekker
Assistant (valgfritt, men anbefalt)
500-sandpapir eller en hard børste
Clean, lofri klut
New skum-støttet stoff (beløpet varierer)
Razor verktøyet kniv
Spray møbeltrekk limet
Middels til store lærebok, eller andre tunge, flat gjenstand
Vis flere instruksjoner
Fjerne headliner Board
en

Fjern alle trim stykker eller andre komponenter som fester headliner styret til kjøretøyet. Denne prosessen varierer mellom kjøretøyene, så evaluere det aktuelle kjøretøyet for å finne de trim stykker og komponenter som du må fjerne. I de fleste biler disse brikkene inkluderer søyle trim, tak håndtak, kvart-panel trim, frontruten molding, bakvinduet støping, solskjermer og dome lys.
2

Recline forsetene så langt tilbake som de vil gå, hvis det er aktuelt, og fell ned de bakre seteryggene hvis kjøretøyet har folding baksetet. Hvis bilen ikke har baksete, fjerne baksetet-back pute og eventuell støtte ramme bak det. Åpne alle bilens dører og bagasjerommet eller luke. Dette gir deg maksimal bevegelsesfrihet. Flytte headliner bord rundt hytta kan være vanskelig.
3

Trekk headliner styret nedover ved hjelp av en assistent. Veilede headliner styret gjennom bilen og ut stammen eller en av dørene - uansett hvor det er mest klaring. Headliner Styret vil bøye litt, men ikke bøyer det nok til å forårsake en krøll.
4

Sett headliner bord på et hardt og flatt underlag, med kluten vendt opp, i en godt ventilert område.
Klargjøre Headliner Board
5

Trekk den gamle headliner klut fra headliner bord.
6

Skrapemerker den headliner bord lett med 500-sandpapir eller en hard børste til du har fjernet alt av skum backing fra headliner bord. Det er greit hvis styret fortsatt litt klissete, du ønsker bare alle de gamle skum av brettet. Pensle headliner bord med en ren, lofri klut.
7

Legg den nye skum-støttet stoff på headliner bord, skum siden mot styret, og klippe materialet i omrisset av headliner bord, med en barberhøvel verktøyet kniv med et nytt blad. Skjær hull i stoffet der hullene er i headliner styret. Bytte blad på kniven med en gang du føler noen drag, fordi disse kuttene må være så presis og ren som du kan lage dem. Trekk skum-støttet stoff av headliner bord.
8

Spray headliner bord med en liberal strøk av spray møbeltrekk lim og umiddelbart legge skum siden av skum-støttet stoff på limet-belagt headliner bord, er forsiktig med å plassere det nøyaktig.
9

Press nedover rundt hele området av skum-støttet stoff, med en middels til stor størrelse lærebok eller andre tunge, flat gjenstand.

10

La limet satt for hvor mye tid som fremgår av can instruksjoner.
11

Tug lett rundt omkretsen av headliner til å sikre limet fullt levd det til headliner styret. Hvis noen kanter kommer opp, bare spray en liten mengde spray limet under den kanten, trykk den ned og la den til å sette.
Installere Headliner
12

Guide headliner kortet inn i bilens hytta, ved hjelp av assistenten, via en dør eller bagasjerommet.
13

Løft headliner på plass, guiding noen ledninger gjennom sine respektive hull i headliner.
14

Sett noen fjernet trim, håndtak og dome lys for å sikre headliner på plass. Det finnes ingen klipp eller fester som sikrer headlinere, bare trim paneler.
15

reinstallere seteryggen bukseseler og sete-rygg pute, etter behov.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123329.html

Previous:
Next:

bil sete