Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik unngår Dog Hair i en bil

Hunder kan være menneskets beste venn, men de er også de verste fiender av bilens møbeltrekk. Hver gang hunden din tar en tur i bilen, er han sannsynligvis forlate bak et reir av hår som kan bli fanget i seter og tepper. Heldigvis finnes det noen billige, enkle tips du kan bruke for å holde bilens møbeltrekk ren og fri for hund hår. Du trenger
Pet bur
Baksete gate
Blanket eller håndkle
Dog børste
Car vakuum
Vis flere instruksjoner
1

Cage hunden eller på annen måte begrense hennes bevegelser. Mindre hunder kan transporteres i hunden bur, som du kan linje med en favoritt teppe. Større hunder kan sitte i baksetet på bilen din. Mange dyrebutikker selger et gating system for å holde hunden fra å hoppe fra det bakre området inn i baksetet.
2

Dekk seter med et teppe, ark eller håndkle. Klut seter tendens til å tiltrekke og fange hunden hår, så holder dem dekket er nødvendig. Dekker skinn og vinyl seter er også en smart idé fordi det hindrer hunden fra punktering seter med klørne sine.
3

Groom kjæledyret ditt før bilturer. Et bad og en god børsting kan fjerne mye av løs dyrehår før hun går inn i bilen. Enkelte børster og Shedding blader er spesielt utviklet for å fjerne overflødig hår.
4

Fjern dyrehår etter hver tur. Den beste måten å forebygge hund hår i bilen er å holde det akkumuleres. Når hunden håret har hatt en sjanse til å tove seg inn i teppe eller seter, blir det mye vanskeligere å fjerne. Gi bilen en grundig støvsuging etter hver tur med kjæledyret ditt, og vurdere å bruke spesialiserte hår-fjerning produkter som gummi børster og lo valser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123324.html

Previous:
Next:

bil sete