Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan å dekke en høyttaler boks med Carpet

Tepper dine høyttaler kasser med samme teppe, eller en lignende, brukes på gulv av kjøretøyet hjelper til å skjule dem. Det gjør høyttaler bokser i ett med interiøret i bilen din og kan forbedre lydkvaliteten levert av høyttalerne. Velg en høy kvalitet teppe slik at du bare trenger å dekke høyttalerne en gang, og måle nøye for å oppnå en glatt og profesjonelt teppebelagte høyttaler boksen. Du trenger
Målebånd
Kniv
Spray limet
Vis flere instruksjoner
en

Mål din høyttaler boksen for å bestemme mengden av teppet som kreves å dekke det. Mål hele boksen som du vil være tepper hele boksen og kutte overflødig bort fra høyttaleren hullene.
2

Klipp et stykke av teppet lenge nok til å vikle rundt boksen vertikalt pluss en tomme. Gjør det ca 2 inches bredere enn høyttaleren. Skjær tepper med en skarp tapetkniv.
3

Spray limet i bunnen av boksen, og begynn å legge teppet i midten av bunnen av boksen. Trykk teppet godt inn i limet.
4

Spray baksiden av høyttaleren boks med lim. Pakk teppe rundt den nederste kanten og opp på baksiden av boksen, trykke hardt og utjevning for å fjerne eventuelle rynker i teppet.
5

Påfør lim på toppen av høyttaleren, og trekk teppe over den øverste kanten og over toppen av høyttaleren, trykke hardt.
6

Trekk teppet ned forsiden av høyttaleren boksen for å finne ut hvor den som snakker hullet er. Kutt teppet i det området, kutte flere hakk fra sentrum av hullet til bare kort av kanten, ligner en stjerne.
7

Spray limet til forsiden av høyttaleren, ta vare ikke å sprøyte det inn i høyttaleren hullet. Trekk teppet ned over baugen, og trykk den godt over toppen, sidene og bunnen av høyttaleren. Spray innsiden av frontdekselet, og brette teppet over og inne i høyttaleren hull, som dekker felgen.
8

Spray den uncarpeted delen av bunnen av høyttaleren, og pakk teppet under . Butt den opp mot begynnelsen av teppet, og skjære vekk overflødig med en skarp tapetkniv. Trim sidene av boksen så teppet er i flukt med sidene.
9

Mål sidene av høyttaler kasser nøye, og skåret to stykker av teppe som passer perfekt over dem. Kutt teppet litt større enn du trenger. Tørk passer det, klippe bort små mengder til du oppnår best mulig passform. Spray sidene av høyttaler boks med lim, og trykk teppet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123701.html

Previous:
Next:

bil sete