Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik reparerer Vinyl Møbeltapetsering på en båt

Båter er dyrt, så når vinyl møbeltrekk blir skadet, er det mer enn bare et lite problem. Det er et viktig problem som tar bort fra båtens verdi som en investering. Store skadede områdene krever vanligvis re-polstring, men små kutt eller brannskader i vinyl kan repareres med en vinyl reparasjonssett. Ved hjelp av en vinyl reparasjonssett er den enkleste måten å gjøre små reparasjoner fordi det ikke krever å fjerne trekket fra båten. Du trenger:
Bucket
1 ts. oppvaskmiddel
en gallon varmt vann
Myk klut
Fullfør ingen varme vinyl reparasjonssett
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Plasser bøtte på et flatt underlag og sette oppvaskmiddel og varmt vann i den.
2

Slipp vask klut i varmt såpevann. Løft den ut igjen og vri ut overflødig vann. Tørk overflaten rundt det skadede stedet slik at du vil ha en ren overflate å arbeide på.
3

Åpne klar tape reparasjon sammensatte og få ut spredning verktøyet. Spredning verktøyet vil normalt se ut som en liten smør kniv eller sparkel.
4

Spre et lag med vinyl sammensatte over området du skal reparere å fylle den dypeste delen av skaden. Gjør det så glatt mulig. La vinylen reparasjon sammensatte tørke helt.
5

Åpne fargen sammensatte jar som matcher din møbeltrekk. Spre farge forbindelsen over den skadede delen med å spre verktøy for så å jevne ned.
6

Velg korn pad som matcher teksturen av møbeltrekk fra settet ditt, og trykk den mønstrede siden ned i vinyl reparasjon. Trykk lett slik at du ikke skyver det sammensatte malplassert.
7

Fest korn pad med biter av maskeringstape. La reparasjonen sitte til den er helt tørr. Det vil ta minst åtte timer for å tørke med korn pad dekker det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123344.html

Previous:
Next:

bil sete