Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Farg teppet i en Mustang

Farging teppet av en Mustang vil hjelpe den originale teppet som fulgte med bilen for å se ut som nye igjen. Teppe farging er best for tepper som har blitt falmet av solen eller har flekker som ikke vil løfte på egenhånd. De fleste teppe fargestoffer er ikke ment for å endre fargen av teppet helt, men snarere for å forbedre den opprinnelige fargen på teppet. Du kan imidlertid endre fargen helt med bruk av blekemiddel. Du trenger:
Vacuum
Teppe flekkfjerningsmiddel
Arbeidstøy
Teppe spray dye
Carpet dampbåt
Bleach (valgfritt)
Bleach neutralizer (valgfritt)
Spray flaske
Gummi hansker
Vernebriller
støvmaske
Myk børste
Vis flere instruksjoner
en

rense teppet grundig. Støvsuge teppet for å fjerne all smuss og skitt. Bruk et teppe flekkfjerningsmiddel for å fjerne store flekker fra teppet og tørk det med en gammel arbeid klut. Hvis ønskelig kan man bruke et teppe dampbåten å rense teppet av alt smuss og skitt. La teppet til fullt tørke i minst 24 timer.
2

Bestem om du ønsker å bleke teppet, slik at du kan helt endre farge, eller hvis du vil bruke et fargestoff farge litt mørkere enn den eksisterende farge for å forbedre utseendet på teppet for å gjøre det ser nytt. Hvis du velger å bleke teppet, gummihansker og vernebriller for å beskytte deg mot bleking kjemikalier.
3

Lag en blanding av en del blekemiddel og fire deler vann. Bruk en myk børste til å jobbe blekemiddel blandingen inn i fibrene i teppet. Arbeid oppløsningen i løpet av hele teppet. Teppet bør begynne å lyse mens du arbeider. Vent 24 timer for å la blekemiddel til fullt reagere med teppet fiber. Skyll teppet med rent vann. Følg blekemiddel applikasjon med et blekemiddel nøytraliserende løsning for å hindre blekemiddel fra å endre dye farge. La teppet tørke i 24 timer eller til den er tørr.
4

Bland teppet fargestoff konsentrat med vann, i henhold til pakken retninger. Noen fargestoffer lage 32 gram av fargestoff når de blandes med vann, andre formler kan ha ulike målinger. Sett på et par gummihansker, støvmaske og vernebriller. Rull nedover Mustang vinduer slik at ventilasjon i bilen.
5

Spray fargestoffet over hele teppet. Sørg for å mette fibrene så dypt som mulig for å oppnå den beste fargen. Arbeid fargestoff inn i teppet med en myk børste.
6

La teppet tørke i 24 timer eller til den er tørr. Støvsug teppet igjen for å fjerne fargestoff rester fra overflaten av teppet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123505.html

Previous:
Next:

bil sete