Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

NSX Demi Saueskinn Instruksjoner

Acura NSX eiere har mulighet til å dekke deres bil sete med setetrekk, som er tilgjengelig i en rekke materialer, inkludert saueskinn. Saueskinn bil dekker gir eieren med varme og mykhet av ull og holdbarheten av lær. Feilaktig rengjøring vil skade saueskinn dekker utover reparasjon. Men med riktig stell og renhold, vil saueskinn dekker vare i mange år. Du trenger
Vacuum med møbeltrekk vedlegg
Bucket
flytende oppvaskmiddel
Spoon
kluter
Håndklær
Stålbørste
saueskinn shampoo
saueskinn balsam

Vis flere instruksjoner
Ikke-vaskbare trekk
en

Fjern setetrekk og rist dem utenfor for å fjerne støv eller skitt. Alternativt kan du bruke møbeltrekk vedlegg på vakuum for å fjerne støv og skitt uten å fjerne saueskinn dekker fra setene.
2

Fyll en bøtte med 1-liter varmt vann og tilsett ¼ kopp Zalo. Bland sammen med en skje. Fukt en klut i blandingen.
3

Vri ut så mye av væsken som mulig slik at kluten er fuktig, men ikke dryppende våt. Blot flekker med klut inntil de ikke lenger er synlig.
4

Fukt en ren klut med kaldt vann. Skyll blandingen av saueskinn ved blotting med fuktig klut. Pat den dekker tørr med et håndkle.
5

Brush ull regelmessig med en stålbørste. Dette vil hindre at fibrene fra å bli flokete eller matt.
Vaskbare trekk
6

Brush ull haug med en stålbørste. Bruk møbeltrekk vedlegg på vakuum for å fjerne støv og skitt fra saueskinn.
7

Sett vaskemaskinen på finvask med en luke-varm temperatur. Som vaskemaskin badekar vesener å fylle med vann, tilsett passende mengde saueskinn shampoo.
8

Plasser saueskinn dekker inne i vaskemaskinen og lukk døren. Legg ull conditioner til skylling og la vaskemaskinen for å fullføre syklusen.
9

Fjern skinnet umiddelbart fra vaskemaskin og linjen tørke ut av direkte sollys og varme. La dekslene tørke helt før du legger dem tilbake på bilseter. Pensle ullpile igjen med en stålbørste til å fluff opp fibrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123616.html

Previous:
Next:

bil sete