Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Fjerne Vinyl Car Interiør Paint

Det er ikke uvanlig for vinyl trim i biler for å få malt på et tidspunkt under eierskap. Ofte eierne ønsker å endre fargen på deres Interiør og ende opp med en vinyl spray maling på den. Eller kanskje det var bare ute falmet, så det ble restaurert med maling. Uansett grunnen til at det ble malt, kan du på et tidspunkt ønsker å fjerne vinyl spray maling for å male vinyl eller bare gjenopprette sin opprinnelige utseende. Fjerne vinyl maling er ikke så annerledes enn annen maling stripping, men du må være forsiktig. Hva du trenger

Paint stripper bør fjerne mest maling fra bilens interiør vinyl. Du trenger en pensel til å påføre stripper, en fille for å tørke av maling og en tannbørste til å skrubbe vanskelige områder. Du trenger også en mildt rengjøringsmiddel til prep vinyl og rengjør det etter at stripping er gjort.
Rengjør og påføre malingen Stripper

Bruk et mildt rengjøringsmiddel og en ren fille å vaske vinyl av smuss, oljer eller fett. Påfør en liten mengde maling tynnere på den malte overflaten med en myk børste eller en fille.
Tørk av Paint Stripper

La tynnere sitte på lakken til du ser malingen begynner å løfte og boble litt. Tørk malingen av med en ren fille når det har begynt å boble og heis. Gjenta denne prosessen til du har fjernet alt av maling. For tøffere flekker, bruk en hard-tannbørste og skrubb malingen forsiktig med børsten. Poenget er å fjerne malingen uten å ripe opp overflaten. Når malingen er fjernet, rengjør det igjen med mildt rengjøringsmiddel og tørk den grundig med en ren, tørr fille.
Warning

Les advarselen etiketten på maling stripper for å sikre at det er trygt for vinyl og bære en respirator. Test et lite synlig område med stripper for å sørge for at det ikke skader vinyl. Ikke la stripper på for en lengre periode, da dette kan skade vinyl.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123326.html

Previous:
Next:

bil sete