Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik gjenoppretter Auto Leather

Skinnseter øker verdien av en bil. Det blir ofte betraktet som en luksus og eierne vil ønske å sikre at det opprettholder sin opptreden på lang sikt. Naturlig slitasje vil føre lær å falme og sprekke. I stedet for å erstatte de setene eller kjøpe en ny bil, gjenopprette skinn interiør. Du kan bruke de samme teknikkene fagfolk bruker for å gjenopprette auto skinn. Du trenger
Car skinn restaurering kit
Palette kniv
Tool Kit
plastdeksel og /eller avis
Vis flere instruksjoner
en

Velg en auto lær restaurering kit. De fleste settene vil komme med flere fargevalg, lær prep, crack filler, etterbehandling spray, en spray enhet, hansker og svamp applikatorer. Sørg for at settet har alt du trenger, inkludert en matchende maling farge for auto skinn.
2

Fjern setene. Dette er et alternativ. Hvis skinn er svært slitt med sprekker, kan det være lurt å fjerne setene slik at du kan grundig nå alle deler av interiøret. Du kan også velge å holde setene intakt og arbeidet rundt noen restriksjoner. Fjerning av setene vil kreve konkrete verktøy.
3

Beskytt ditt arbeidsområde. Bruk avis, et ark eller plast dekker for å beskytte andre områder fra eksponering for skinn restaurering kjemikalier. Kjemikaliene kan forårsake skade på teppe, hud eller andre deler av bilen. Sørg for at du bruker plasthansker før du bruker noen kjemikalier.
4

Prep din overflaten. Bruk en svamp for å rense skinn med skinn prep. Skinnet prep renere brukes til å fjerne smuss og avfetter skinnet så det sprekk fyllstoff og ny farge fullt ut kan trenge. Ikke prepping skinn vil føre heftproblemer. Vent 30 minutter for prep tørke.
5

Påfør tunge filler. Ved hjelp av en palettkniv, fyll i sprekker med den tunge filler. Pass på at laget er tynt og glatt. La sparkelen tørke i fem minutter.
6

Bruk farge. Bruk en ren søknad svamp, legg et tynt lag med farge til skinn din. Påfør farge på glatte, jevne tak. Påføring av farge for tykk vil føre til bobler og kjører. Hvis du oppdager dette, ta en klut og glatte overflaten. La laget tørke.
7

Påfør etterbehandling spray. Når fargen er helt tørket, påfør et tynt lag med etterbehandling spray.
8

La skinnet tørke. Vent omtrent 48 timer før forstyrre resten av interiøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123325.html

Previous:
Next:

bil sete