Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Portert Vs. Vedlagt Sub Box

The subwoofer box er en viktig komponent i enhver bil høyttalersystem. Avhengig av hvilken type du bruker, kan det gi deg bedre lyd kvalitet, høyere volum og med bruke mindre strøm. De to vanligste sub boksene er vedlagt eller forseglet boks og portet eller ventileres boksen. Space
p Hvis du har begrenset plass i bilen din, er en lukket boks din beste alternativet. Portet boksene er vanligvis to ganger størrelsen på de fleste søknadene fordi de krever luftstrømmen for å fordele lyden.
Generelt bedre lydkvalitet
p Hvis du lytter til rock eller noe annet musikk som er avhengig av bass, vurdere å se på en lukket boks. Lydbølgene som kommer fra lukkede bokser er atskilt fra de bakre avfyring bølger. Dette gir stram, presis bass og har en flat frekvensrespons kurve. Portet boksene kan tilpasses for å passe bestemte frekvenser av lyd, men de har fortsatt problemer med å nøyaktig gjenskape bass.

Volum

portet boksene er langt mer effektive i produksjon av lydnivået. Portet boksene kan kanalisere lydbølger fra forsiden og baksiden av høyttaleren kjegle til å lytte miljøet. I de fleste tilfeller er disse boksene, selv etter å ha tuning til en høyere frekvenser, vil gi en mye høyere lyd som er lett i stand til å fylle store områder og reise lange avstander.
Strømforsyningskrav

Utformingen av portet boks åpner også for større effektivitet når det gjelder bruken av makt. Fordi lyden som kommer fra baksiden av membranen i en lukket boks høyttaler aldri blir brukt, det krever langt mer RMS (root mean squared) volt enn en lukket boks.
Construction

Tilknyttede boksene er litt mer enn lufttette bokser montert rundt en høyttaler. Fordi de er mindre, de er enklere å konstruere og krever mindre materiale. Portert bokser på den annen side, må bygget til strenge spesifikasjoner. Fordi de bærer lyden fra både baksiden og forsiden av membranen og flytte dem gjennom luften, må boksen være utformet i visse former med strategisk plasserte ventiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123390.html

Previous:
Next:

bil sete