Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

DIY Car Lydisolering

Lydisolering kan forbedre stemningen i bilen ved å eliminere støy som kommer fra motor og andre deler. Det er flere viktige steder hvor de plagsomme lydene kan komme inn i bilen, så dekker disse områdene med de riktige materialene vil gi deg litt fred og ro under stasjonene. Alle de materialene du trenger for lydisolering kan bli funnet i bilindustrien, maskinvare eller musikkbutikker. Du trenger
selvklebende hette isolator
Saks
Anti-vibrasjon matter
Kontakt limet
skrutrekker
en ½ tommers tykke lyddempende materiale
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret på bilen, og har en venn holde et ark med hette isolator mot innsiden av panseret. Du trenger å trimme isolasjonen med saks slik at den passer formen på panseret ditt, uten å stikke ut forbi kantene.
2

Ta av baksiden som beskytter limet på isolator og trykke på den øverste kanten av arket mot den øvre kant av en hette. Pass på at det er rett og riktig justert slik at isolasjonen ligger pent på innsiden av hetten.
3

Trykk på isolator mot panseret og jevne det ut med hånden, arbeider nedover til hele arket er mot hetten. Arbeid ut eventuelle luftbobler som danner når du trykker på arket ned.
4

Dekk innsiden av bagasjerommet dør på samme måte som hetten med de isolator ark. Pass på at du ikke satt noen isolator over vinduet i bagasjerommet dør, hvis det er én.
5

alle matter og tepper ut av bilen og legge anti-vibrasjon matter ned på gulvet. Du må kutte disse mattene så de ligger flatt på gulvet.
6

Trekk mattene opp og bruke en tykk stripe kontaktlim rundt kantene på baksiden av mattene. Pass på at det ikke er noen hull i limet slik at du har en solid, konsekvent linje.
7

Trykk mattene tilbake på gulvet, presser limet inn i bilen som du jevne dem ut. Du kan sette dine tepper tilbake i bilen på toppen av mattene.
8

Trim en matte til å passe inni bagasjerommet og lim den til bilen på samme måte som du gjorde med de andre matter .
9

Åpne dørpaneler med en skrutrekker. Hver bil vil ha ulike metoder for å gjøre dette, men generelt må du skru av maskinvaren på innsiden av døren og koble fra ledninger, som vil tillate deg å bare trekke døren panel åpen.
10

Klipp et stykke av en ½ tommers tykke lyddempende materiale for å passe størrelsen på dørpanelene. Pass på at du skjærer åpning for noen ledninger eller maskinvare som er en del av døren som må passere gjennom lydisolering.
11

Lukk dørpaneler og koble ledningene gjennom den lydisolering.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123478.html

Previous:
Next:

bil sete