Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan lage en Soldekse Cover

Hvis du ønsker å legge til noen stil til et kjøretøy eller gjenopprette en klassisk bil, noe som gjør en cover for en solskjerm er et prosjekt du kan gjøre hjemme. På bare noen få skritt, vil du være i stand til å fjerne det gamle materialet på visiret og erstatte det med et nytt stoff av ditt valg. Lag en solskjerm cover som matcher interiøret i resten av bilen eller opprette et nytt utseende ved å innføre en ny farge eller mønster. Du trenger:
Kjøretøy service manual
Sprettekniv
Fabric
Chalk
Saks
lukket celle skum
Kontakt sement lim
Needle
Tråd

Vis flere instruksjoner
en

løsne solskjermen fra kjøretøyet. Fordi hvert kjøretøy vil ha koblet visiret annet, sjekk bilens service manual for instruksjoner om å fjerne den.
2

Fjern yttermateriale av visiret ved hjelp av en søm ripper å angre sømmene langs kantene . Ta av noen ekstra skum padding festet til papp basen. Pass på at du ikke skader papp indre av visiret.
3

Åpne interiør papp materialet som en sommerfugl å avsløre to vedlagte papp flaps. Plasser den åpne foringsrøret på baksiden av det nye materiale som du ønsker å dekke den med visiret. Spore langs papp omkrets med et stykke kritt. Tegn en 1-tommers grensen rundt denne formen å ta hensyn til sømmonn. Klipp ut langs den ytterste skissert linje.
4

Place de åpne papp stykker på et stykke 1/4-tommers, lukket celle skum. Spore papp fasong på materialet. Skjær ut skum langs de skisserte linjene med saks.
5

Linje utsiden av åpen papp stykke med kontakt sement lim. Plasser skum cutout direkte på toppen av papp stykke, slik at kantene er jevne og stilt opp.
6

Påfør kontaktlim lim på overflaten av skum. Plasser skummet på baksiden av utskjæringen stoffmateriale. Igjen, sørge for at det er sentrert, og kantene er stilt opp riktig. Du vil nå ha lagvis stoff, skum og papp.
7

Plasser en linje av kontakt sement lim rundt overhengende grensen av stoff, som skal strekke seg en tomme rundt papp og skum. Brett stoffet over papp og skum og trykk den på plass.
8

Brett papp bitene sammen. Sy en 3/8-inch søm langs de tre åpne sider av papp, flytte nålen gjennom stoffet, skum og papp inni.
9

Sett på solskjermen i bilen, etter produsentens retninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123707.html

Previous:
Next:

bil sete