Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan bevare skinnseter

Det viktigste å huske på når du prøver å bevare dine skinnseter er at du gjør nettopp det: å bevare, ikke reversere skader som allerede er gjort. Det finnes en rekke hendige triks for å holde setene fra falming. Noen er rett og slett et spørsmål om sunn fornuft, som å parkere bilen i skyggen siden hyppig eksponering for sollys kan akselerere falming prosessen. Også, som en generell regel bør du alltid lese produkt etiketter før du bruker et produkt til din seter, som enkelte produkter er "safe" for bare visse typer skinn. Du trenger
Møbeltapetsering preserver
Møbeltapetsering renere
Conditioner
Rag
Sealant
Cloth
Vis flere instruksjoner
en

fjerne støv buildup, ved hjelp av et vakuum, i sprekker og langs overflaten av setene.
2

Massasje møbeltrekk renere forsiktig inn i skinn overflaten med en fille, bli kvitt noen flekker og skitt. La produktet tid til å sette inn i skinn, deretter på nytt etter behov. Buff setene med en ren fille.
3

Rub møbeltrekk bevarer på setet med en klut, og følger instruksjonene som er trykt på etiketten. Du kan kjøpe renere og bevarer til enhver auto deler butikken eller gjennom en online forhandler.
4

Påfør skinn conditioner med jevne mellomrom, for å holde lær smidig. Buff setene med en ren fille.
5

Hold vinduene sprakk på varme sommerdager for å holde temperaturen inne i bilen ned og forhindre at skinn fra sprekker og falming.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123632.html

Previous:
Next:

bil sete