Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Forskjeller mellom Leatherette og Leather

Lær og lær, ett navn for kunstig lær, er to materialer som vanligvis brukes i mote og interiør. Skaperne av vesker, belter og sko vanligvis bruker begge materialene. Den automatiske og møbeltrekk bransjer gjør utstrakt bruk av både lær og kunstlær for sitteplasser materialet mens rytter industrien er stadig produsere høykvalitets lær saler og hodelag. Bestemme mellom disse to materialene er lettere hvis du kjenner de grunnleggende forskjellene mellom dem. Materialer

Skinn er den skjul av et dødt dyr som har blitt defleshed, dehaired og garvet på en rekke måter. Skinn er vanligvis et biprodukt av slakting, og vanlige lær inkluderer hest og kuskinn, kalveskinn, geiteskinn, lammeskinn og pigskin. Ører fra ulike arter av dyr som er slaktet på ulike alderstrinn er svært forskjellige.

Leatherette eller kunstig skinn er plast-eller vinyl-belagt stoff. Uniroyal Engineered Products, som eier den berømte Naugahyde merkevare, er et av mange selskaper som tilbyr en hel linje av produkter for bruk i slike bransjer som medisinsk, marine-, bil-, bolig-og møbeltrekk.
Etikk og skjønnhet

Vegetarianere og veganere ofte unngå skinn fordi den er laget av huden av døde dyr. Leatherette er laget av planter og kjemikalier: ingen dyr ble drept for å gjøre det

Leatherette er laget i en industriell prosess, slik at eventuelle markeringer gjentas med jevne mellomrom, noe som gir det en veldig ensartet utseende og tekstur.. Fordi skinn er laget av skinn av individuelle dyr, skinn noen ganger vise arr, merker, selv veining. De finere karakterer kan være preget og de tyngre karakterer skåret på måter kunstlær aldri kan være.
Holdbarhet
p Som et organisk materiale, lær er mer sårbare enn leatherette mot slitasje, vann, bakterier, sopp, råte og ultrafiolett solskader. Noen lær er spesielt produsert for å motstå disse miljømessige faktorer. Dette gjelder spesielt for høykvalitets produkter utviklet for spesifikke applikasjoner, som for eksempel bil sete. Høykvalitets lær er alltid å foretrekke fremfor billig naturlig skinn. Det vil ikke bare ha bedre, men vil se bedre ut.
Care

Generelt sett er kunstlær enklere å rengjøre enn skinn. Du bør alltid se produsentens rengjøringsbestemmelsene for bestemt produkt, men rengjøring lær er ofte så enkelt som å tørke av overflaten med en ren, fuktig klut og litt oppvaskmiddel. Leatherette er ofte motstandsdyktige mot flekker og søl kan ofte være lett tørkes bort.
P Som et organisk materiale, lær er langt mer utsatt for flekker og riper. Forskjellige lær må rengjøres annerledes og mange lærvarer selskaper foreslå konkrete rengjøringsmidler og balsam for sine produkter. Som et organisk materiale, har skinn også å være fuktig eller fibrene vil sprekke og brekke.
Kostnader og kvalitet

Kvalitet er et spørsmål om egnethet for arbeidet på hånd. I et moderne medisinsk miljø, for eksempel, er kunstlær nesten alltid kommer til å være å foretrekke for medisinsk polstring av noe slag. Det er lettere å rengjøre, krever mindre stell og tåler mer misbruk. Fint skinn har en prestisje som selv de aller beste kunstlær ikke og er priset deretter. For eksempel, i mai 2011, ble Bates, en kvalitet Australian saddlery selskapet, som selger sin nye Isabell lær dressur salen for $ 2699, dens Wintec divisjon var å selge den nye Isabell syntetisk dressur salen for $ 1299. De to sadler er de samme, bare overtrekket er forskjellig. Du kan tørke av syntetiske salen ned, selv slange den av - men hvis du viser i det du vil bli ledd av

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123696.html

Previous:
Next:

bil sete