Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan lage Nakkestøtte Covers

skadet, falmede eller beiset hodestøtter kan få nytt liv med gulvbelegg du kan gjøre selv. I tillegg til de egendefinerte alternativer tilgjengelige for deg hvis du gjør dine egne hodestøtter, avtagbart trekk gjør renhold og vedlikehold enkelt. Velge et stoff som kan vaskes og er tykt nok til å dekke den eksisterende strukturen til nakkestøtten. Du trenger
Målebånd
Muslin
Fabric blyant
Søm måle
Saks
Straight pins
koordinerende stoff
symaskin
Stoff
krok-og-bue tape
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hodestøtten fra bilsetet. Måle tykkelsen av nakkestøtten på sidene, topp og bunn. Dele hver av disse individuelle tall i to, og deretter legge til en halv tomme for sømmonn. Hvis nakkestøtten er 3-inches tykk på sidene, 4-inches tykke på bunnen og 2-inches tykk på toppen, de målene du trenger å merke seg er: 2 inches, 2-1/2 inches og 1-1 /2 inches, henholdsvis.
2

Trace omrisset av nakkestøtten på din muslin med et stoff blyant. Juster sy måleren ved å skyve den bevegelige markøren til måling du noterte. Plasser kanten av sy måleren merket med "1" på den nederste kanten av den siden du spores på muslin. Bruk et stoff blyant for å markere to inches ut fra linjen du spores, og fortsette merking to inches bort fra kurvelinjen for resten av nakkestøtten mønster.
3

Klipp ut en mal ut av muslin for nakkestøtte din. Fest malen til en foldet stykke av stoffet du valgte for hodestøtten. Klipp ut malen, og fordi du kastet stoffet, vil du ha to selv stoffbiter etter klipping.
4

Hem nedre kant av hver brikke med en halv-tommers hem.

5

Legg de to stoffstykkene sammen med de rette sidene mot hverandre. Fest brikkene til å holde dem fra å forflytte seg under syingen. Sy rundt på siden og kant slik at dekselet, med en halv-tommers sømmonn.
6

Vri dekselet høyre side ut og passer den over nakkestøtten din. Mark stoffet hvor innleggene er på bunnen av nakkestøtten. Ta av dekselet på nakkestøtten.
7

Mål avstanden fra ytterkanten av lokket til det første metallet nakkestøtte post og skjære et stykke av en krok-og-bue tape, for eksempel borrelås, til denne målingen. Mål avstanden fra det første innlegget til det andre innlegget og kuttet en annen del av krok-og-bue tape på denne målingen. Skjær en tredje del av krok-og-bue tape til avstanden fra den andre stolpe til venstre utenfor kanten på dekselet.
8

Sy kroken siden av krok-og-sløyfe tape biter til bakstykket av dekselet deretter sy løkken side til forsiden av dekselet i nedre kant.
9

Sett dekselet på nakkestøtten og fest kroken-og-bue tape på den nederste kanten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123539.html

Previous:
Next:

bil sete