Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner en Dørtablå på en Chevy Tahoe

Det kan være en rekke grunner til at du kanskje må fjerne den indre dørdekslene på Chevy Tahoe. Du må fjerne den hvis du må jobbe med komponenter som vinduet eller døren håndtaket, som befinner seg innenfor døren bak panelet. Den nøyaktige fremgangsmåten avhenger av nøyaktig hvor dørene er satt opp, for eksempel, har de dørlåser og vinduer? Du trenger
Trim verktøyet
Hooked verktøy
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra batteriets negative kabelen hvis det finnes noen makt låser og /eller vinduer på dørene. Sett denne kabelen vekk fra minuspolen så det ikke uforvarende kommer i kontakt med det.
2

Lirk strømbryteren ut av døren med en flat-blader trim verktøy og koble fra elektrisk kontakt. Hvis døren har en manuell, fjerne vinduet sveiv ved å sette inn et vindu sveiv verktøy for fjerning eller annen hekta verktøy bak sveiven å løsne sitt klipp.
3

Koble fra alle mindre trim panelene ved fjerne sine skruene med en stjerneskrutrekker og /eller nysgjerrige dem av med trim pinne. Dette bør omfatte den trekantede panel som dekker speilet mount, trim rundt inni dørhåndtaket og trim som omringet vinduet strømbryteren (dette panelet vil ha elektriske kontakter for å koble).
4

Fjern dør panelets skruene med en skrutrekker. Det bør være to festeskruene i mellom den indre dørhåndtaket og håndtak.
5

Trekk døren oppover og utover for å koble den fra sine klipp på døren og trekke ut eventuelle ledninger seletøy bak det.
6

Koble eventuelle valgfrie lys og brytere i døren. Dette kan inkludere innvendig lys som er pried av og koblet og oppvarmet sete brytere du må lirke ut med trim pinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123314.html

Previous:
Next:

bil sete