Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hjemmelaget Car Møbeltapetsering Cleaner

Rengjøring bil sete kan være en lett oppgave når du bruker de riktige rengjøringsmidler. Mens kommersielle bilpleiemidler kan fungere, kan de være dyrt. I stedet kan du lage din egen hjemmelagde møbeltrekk renere som vil rydde effektivt uten å bryte budsjettet. Vinyl Møbeltapetsering

Vinyl møbeltrekk kan enkelt vaskes med en svært mild flytende oppvaskmiddel løsning. Dette vil raskt bryte opp smuss og skitt, og etterlater en skinnende glans på vinyl overflaten. I en sprayflaske, bland en løsning av to kopper vann, to store spruter flytende oppvaskmiddel. Spray løsningen direkte på vinyl sitteplasser, og tørk av med en tørr klut. Dette vil rydde effektivt uten at vinyl til over-tørr, noe som kan føre til forverring.
Fabric Møbeltapetsering

vaskemiddel fungerer best for bilseter med tekstiltrekk og også etterlater seg en frisk vaskeri duft. I en sprayflaske, blande to kopper vann med to skjeer av flytende eller pulverisert vaskemiddel. Spray direkte på stoffoverflater, og tørk med en myk klut eller svamp. Gjenta om nødvendig til alle stoffet har blitt rengjort skikkelig, og husk å ikke helle denne løsningen på plass, da dette kan skade elektriske komponenter i bilen og også føre til utvikling av mugg og jordslag.

flekkfjerning

Fjerne flekker fra bilen møbeltrekk er også en ganske enkel oppgave. Flekker kan være forårsaket av en rekke ting, fra fettete hender til sølt mat. For harde flekker som fargestifter og tørket mat, skrape av så mye av vrakrestene som mulig, og hell noen dråper flytende oppvaskmiddel over flekken. Spritz med vanntåke, og arbeid inn i flekken med en myk klut eller børste. Gjenta det til flekken er helt fjernet.

Å fjerne olje og bensin flekker, bland en sprayflaske løsning av en kopp vann og tre skjeer av hvit eddik. Tilsett noen dråper flytende oppvaskmiddel til løsningen til å fungere som et avfettingsmiddel, og spray på flekken. Arbeid flekken med en myk klut eller børste og gjenta som nødvendig til flekken er fjernet. Eddik fungerer som både desinfiserende og deodorizer, som både vil rengjøre flekken og fjern eventuell sterk olje eller bensin lukt forbundet med utslippet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123312.html

Previous:
Next:

bil sete