Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner interiør døren paneler en Beetle

Mange mennesker fortsatt kjøre bil og gjenopprette eldre luftkjølte Volkswagen biller. Billen er dørpaneler ble laget av Masonite, som har en tendens til å vri seg og sprekke over tid, spesielt hvis de utsettes for vann. Erstatning paneler er lett tilgjengelig og kan dramatisk forbedre utseendet på interiøret i den klassiske "Bug". Fjerne eksisterende paneler er ganske enkelt, forutsatt at de riktige trinnene blir fulgt. Du trenger
Liten spiker
Hammer
Sparkel med 45 graders vinkel tips
Vis flere instruksjoner
en

Fjern vindu og dør skrur. Det er en stor fjær for hver sveiv like bak døren panel, som holder sveiven tett mot døren panel.

Merke til plastringen som ligger bak hver sveiv, hvor sveiven går inn døren panel. Trykk på kragen mot dørpanelet for å eksponere undersiden av sveiven. Finn metallpinnen ved foten av sveiv, og deretter sette spissen på en spiker inn i denne pin. Trykk på neglen lett med en hammer for å drive pinnen ut den andre siden av sveiv, og deretter trekke sveiv bort fra døren panelet for å fjerne det. Pass på å ikke miste pinnen.
2

Bruk sparkel å koble klipsene som fester dørpanelet til døren. Sett sparkel mellom døren panel og døren med kurven av sparkel vendt mot baksiden av døren panel. Skyv håndtaket på sparkel mot døren for å skyve døren panel bort fra døren og å frigjøre klippet. Gjenta prosessen rundt alle fire hjørner av dørpanelet, da det er flere klipp.
3

Ta av døren panel. Døren panel hviler på toppen av en metallbrakett innenfor døren. Å fjerne panelet, ta tak i panelet ved dørhåndtaket, og løft opp på håndtaket for å koble den fra metall braketten. Trekk døren panel bort fra døren for å fullføre fjerningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123311.html

Previous: No
Next:

bil sete