Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan polstre Min Volkswagen Camper Seat

Å ha en Volkswagen campingbil er heldig faktisk. Disse fritidsaktiviteter kjøretøy har vært på markedet i lang tid, og mens du kan være heldig nok til å ha funnet en med en solid ramme og motor, interiøret ofte ser litt verre for wear.Volkswagen camperne har ofte en eller to sittebenker i campingvognen del av kjøretøyet. Avhengig av modell, kan formen variere litt. Med litt forskning, kan du finne en profesjonell eller gjør-det-selv-løsning for reupholstering din Volkswagen campingbil sete. Du trenger
møbelstoff
Møbeltapetsering stiftemaskin
Saks
Ratchet sett eller skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

fjerne setet fra din camper. Det er bolter som fester setet til bobilen. Når du har setet ut i det fri, er det mye lettere å jobbe med.
2

Fjern det gamle setetrekket. Beholde så mye av stoffet intakt som mulig, fordi du kan bruke de gamle brikkene som et mønster for kjøp og kutte den nye stoff. Avhengig av modell, kan dette inkludere unbolting setet fra van eller setet tilbake fra bunnen. Legg merke til hvordan den opprinnelig ble festet.
3

Velg og kjøpe nye stoff. Hold holdbarhet, mønster og farge i tankene. Bruk dine gamle setetrekk for å se hvor mye nytt stoff du trenger. Få noen ekstra meter, siden det er mye bedre å ha for mye enn for lite.
4

klippe ut nye brikker basert på den gamle møbeltrekk. Sammenligne hver ny brikke med tilhørende gamle stykke å sørge for at du har det rett før du prøver å feste den til setet.
5

Fest dine nye brikker til setet nøyaktig hvordan de gamle var festet. Dette gjøres ofte bare med møbeltrekk stifter.
6

Sett setet i campingbilen. Plasser den der den var før, og skru den i tett. Hvis det er setebelter, være forsiktig med å få dem fast under setet etter at du har skrudd den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123550.html

Previous:
Next:

bil sete