Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan erstatte Car Carpet Med Rubber Flooring

Enten du bruker bilen til arbeid eller har små barn eller kjæledyr, bil teppe kan ikke holde seg godt over tid. Erstatte teppet med gummi på gulv kan være en ideell løsning. Heldigvis kan du kjøpe gummi gulv kits som lar deg endre gulv selv. De fleste bilprodusenter har gummi på gulv kits for ulike modeller, og installasjonen er lik for de fleste biler. Du trenger
Gummi gulv kit
3/8-inch skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

La gummi gulv kit ute i solen mens du demonterer teppet fra bilen din. Varmen fra solen vil gjøre gummibelegg mer smidig og enklere å jobbe med.
2

Åpne alle dørene på bilen din før du fjerner teppet.
3

Fjern spark paneler for hånd ved å trekke opp på plast nøtter i hjørnene og fjerne klippene som fester teppet langs døren jam.
4

Gratis rocker fortsatt platene ved å trekke opp å frigjøre klippene.
5

Ta ut bilseter ved hjelp av en 3/8-inch skralle til å fjerne boltene i setet spor. Fjern sporene og setene selv. Løft setene også ut av bilen ved å plassere en hånd på undersiden av setet, og den andre på nakkestøtten. Du kan la baksetet i bilen.
6

Trekk den gamle bilen teppe løs ved å starte i et hjørne foran. Rull teppet vekk fra dashbordet og mot baksiden av bilen. Fjern hel del av teppe ut av bilen.
7

Ordne gummi gulv utenfor bilen slik at fremre del er på linje med fronten av bilen. Brett den bakre delen av gummi gulv mot midten og den fremre delen over ryggen, og skaper en burrito-lignende form.
8

Løft gummi på gulv inn i bilen og plasser den i midten av førerhuset. Pass på fronten er fortsatt vendt mot fronten på bilen.
9

Rull den fremre delen av gummi gulv mot dashbordet. Pass på at setet belter og gulvbelegg linje opp og alt ligger flatt på plass.
10

Rull ut bakre delen av gummi gulv i baksetet på bilen. Trykk på gummi på plass og langs sporene i førerhuset.
11

Sett bilseter tilbake til bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123713.html

Previous:
Next:

bil sete