Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Shape jeg Auto Door Møbeltapetsering Foam?

Reupholstering innsiden av bilen er en betydelig jobb som ofte best overlatt til fagfolk. Reupholstering sidepanelene av bilen dører er mye enklere, imidlertid. Bildører kan gjennomgå en betydelig mengde slitasje. Friske opp bilens interiør ved å erstatte de polstrede sidepaneler på døren. De fleste bildører blir bare dynetapetsert, at du må ta av døren, trekk ut bare den delen som er trukket. Når du gjør dette, blir delen som skal reupholstered en nyttig guide for å forme et nytt stykke av auto dør møbeltrekk skum. Du trenger
skrutrekker (om nødvendig å fjerne dørpanelene, basert på din bil merke og modell)
Scrub pensel (valgfritt, for å fjerne gammelt lim og skum)
plast skrape (valgfritt, for å fjerne gammel lim og skum)
Heavy duty saks (for å kutte skum)
Heavy duty lim spray (spesifisert som egnet for bilindustrien møbeltrekk)
Vis flere instruksjoner
1

Fjern den indre panel av bildøra. Fjerning vil variere etter hvilken type bil du har, bilens manual eller en rask Internett-søk etter "remove (bilmerke, modell og år) bildøra" vil gi deg de nærmere detaljer for å fjerne bilens panel. Dette vil tillate deg å få tilgang til møbel fra baksiden av panelet, der den er sikret.
2

Fjern stoppede panel på bildøra. Nytt, vil den størrelsen og plasseringen av dette panelet variere i forhold til merke og modell av bilen din. Det kan være sikret med klipp eller skruer, eller rett og slett montert tett og måtte fjernes ved å lirke med en skrutrekker. Vær forsiktig for å unngå å skade resten av bildøra.
3

Skrell møbeltrekk og skum av stoppede panel av bildøra. Avhengig av type bil og hvor gammel bilen er, kan dette være vanskelig eller lett. Skum og polstring kan flasse av, eller du kan trenge å skrape den med en plast skrape eller kratt pensel. Få det så rent som mulig å skape en klar, glatt overflate for reattaching skum og polstring med lim.
4

Legg den polstrede panel på toppen av skum du skal bruke til reupholster panelet. Spore rundt panelet ved hjelp av en blyant.
5

Klipp ut spores stykke, legge en ekstra margin på minst 1 cm hele veien rundt panelet, for å tillate innpakning. Skummet kan enkelt kuttes med saks.
6

Påfør spray limet til panelet, som arbeider i små seksjoner. Forme skum ved sakte å pakke det rundt panelet, forme det til konturene av panelet som du går. Arbeide i små deler for å sikre at limet ikke tørke for fort og skummet er overholdt jevnt.
7

Følge margen av skum til baksiden av panelet, så snart skummet er festet til foran, ved hjelp av spray lim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123714.html

Previous:
Next:

bil sete