Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan erstatte teppet i en 1999 Toyota Sienna

Skifte teppe i bunnen av en 1999 Toyota Sienna bil er en grei prosess. Nøkkelen er å kjøpe en støpt automotive teppe som vil passe inn i 1999 Sienna bil. Det er også viktig å velge et teppe farge som matcher resten av stoffet inne i kupeen. Dette prosjektet vil ta mellom ett og to dager å fullføre. Du trenger:
skrutrekker
Wrench
Vacuum
Varmepistol
1999 Sienna teppe kit med polstring
Spray limet
Sparkel
Sharp saks

Vis flere instruksjoner
en

Skru setene, ved hjelp av skrutrekker eller skiftenøkkel, og fjerne dem fra bilen. Støvsuge bunnen av bilen for å fjerne smuler og smuss.
2

Fjern det gamle teppet og padding fra gulvet. Hvis teppet eller padding pinner på kjøretøyet gulvet, bruk en sparkel å løsne limet obligasjoner teppet på plass. En varmepistol kan mildne sta limrester.
3

Brett ut teppet og padding og legge den ut i solen for en time. Dette bidrar til å løsne teppet og hjelper det mold til konturene av bilen.
4

Lay teppet polstring inne i kjøretøyet. Skjær ut plasser for sete bolter, pedaler, skift pinner og andre element som må stikke ut av kjøretøyet gulvet. Gjenta prosessen for teppet i seg selv. Fjern teppet og padding fra kjøretøyet.
5

Spray bilen gulvet med spray lim. Plasser forsiktig teppe polstring over bilen gulvet. Trykk på padding forsiktig over konturene av kjøretøyets gulv. Trimme bort overflødig padding med saks.
6

Place setene og andre gjenstander tilbake inne i bilen. Skru setene tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123524.html

Previous:
Next:

bil sete