Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Dye Teppe i en lastebil

Teppet i en lastebil fades fra eksponering for fukt og sollys, men det er ingen grunn til å erstatte teppet hvis det er ellers i god form. Du vil spare mye penger ved farging teppet. Du kan kjøpe spray fargestoff, på boks, fra en møbeltapetserer eller auto deler butikken og fargestoff teppet. Riktig å forberede teppet og sprøyting med en jevn og kontinuerlig bevegelse er nøkkelen til å få gode resultater. Du trenger
skrutrekker
Shop vac
Steam renere
Blue malerens tape
Newspaper
to bokser med spray dye
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern skruene som holder trim rundt døren, fjern trim og sett det til side.
2

Støvsug teppet grundig med butikken vac.

3

Steam rense teppet, vente til det tørker helt, så vakuum igjen. Det er svært viktig at teppet være ren før påføring av spray fargestoff.
4

Legg inn aviser over baugen av lastebilen sete og feste den med blå malerens tape. Dette vil beskytte ditt sete fra overspray. Dekk til maling ved kanten av teppet med papir og blå tape.
5

Rist spray fargestoff kan, og hold det slik munnstykket er ca 8 inches bort fra overflaten av teppet. Spray fargestoff på teppet ved hjelp av en glatt og kontinuerlig bevegelse. Hold spray i en 45-graders vinkel mens sprøyting.
6

Fjern avisen og tape før fargestoffet tørker.
7

La fargestoff tørke helt, og sette trim rundt karmen på plass igjen. Sett skruene i hullene og stram dem med skrutrekkeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123411.html

Previous:
Next:

bil sete