Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik tilpasser Car Seat Covers

Legg personlighet til bilen din med tilpassede bilsete dekker. Innkjøp grunnleggende bil setetrekk i fargene til ditt valg er enkelt og billig. Bestem deg for utseendet på bilen din, og velg en metode for å tilpasse setetrekk som passer din personlige stil. Gjør bilen din skiller seg ut med bil setetrekk som ikke kan finnes noe annet sted. Du trenger
Bil setetrekk
Stoff
symaskin
Dye
Gummi band
Vis flere instruksjoner
Broderi
1 < p> Legg til ditt navn, initialer eller kallenavn til bilen setetrekk på en tilpasset broderi Emporium. Denne tjenesten tilbys på mange utskrift og tilpassede t-skjorte selskaper. De bruker ofte digitale maskiner slik at du kan velge mellom en rekke skrifter.
2

Kjøp bilsete dekker før du tar dem til broderi butikk. Velge nøytralt farget sete dekker for eksempel svart, vil hvit, grå eller brun lar deg enkelt legge personlighet til dem med brightly farget tråd. For eksempel, turkis, rød, lilla eller oransje alt går perfekt med svart.
3

Lag en detaljert beskrivelse ark med bestillingen din, inkludert de ordene du vil brodert, font og tråd farge, samt hvor du ønsker det broderte motivet plassert på din bil setetrekk. Det vil ta fra to til seks uker for levering.
Applikasjonssøm
4

Tilpass setetrekk med favorittlaget ditt logo, barnas tegneseriefigur eller bilder av blomster . Start med å gå til din lokale stoffet butikken for å finne stoff med bilder som du liker.
5

Velg bilder som er stor og lett å kutte ut. Mens på stoff butikken, kjøpe matchende tråd og jern-on grensesnitt. Skjær bildene av stoffet sammen med grensesnitt.
6

Finn ut hvor du vil at bildet skal gå på din bilsete og stryke det på å bruke stoffet og grensesnitt du klippet ut i trinn 2. Sørg for å bruke riktig varme omgivelser på strykejernet. Det kan være lurt å bruke et stykke stoff mellom strykejernet og setetrekk for å hindre smelting av syntetisk materiale.
7

Avslutt applikasjon ved å sy kantene av bildet på setetrekket.

Tie Dye
8

Bruk tie dye for en billig, lunefull og enkelt å lage setetrekk. Kjøpe hvite setetrekk, sammen med store gummistrikk og fargestoff i 5:56 av dine favoritt farger.
9

Bruk gummistrikk § off store og små områder av setet dekker hvor design vil bli opprettet.
10

Place hver farge fargestoff i en stor bøtte, følge pakken instruksjoner. Begynn dyppe hver del av setet dekker inn ditt valg av fargestoff inntil setetrekk er mettet.
11

Gjenta for mørkere farger. Når dine setetrekk er helt farget, skyll med vann, fjerne gummistrikk og la tørke. Vaskes før bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123484.html

Previous:
Next:

bil sete