Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan Dye Car Carpet

Selv når den største forsiktighet er tatt, kan teppet i en bil bli farget og skitne. Hvis noen grunn du er i stand til å holde bilen teppet rent, fargen vil mest sannsynlig fade over tid. Snarere enn å betale for å ha teppet profesjonelt farget eller en ny installert, kan du forsøke å dø det selv. Når døende bil teppe, prøv å bo så nær teppet opprinnelige farge som mulig. Du trenger
Vacuum
Stain remover
Wash klut
Carpet dye kit
Spray flaske
Scrub pensel
Vis flere instruksjoner
1

Vacuum bilens teppe og fjerne eventuelle elementer som er på gulvet.
2

Påfør en flekkfjerner til eventuelle flekker og skrubb med en våt vaskeklut. La teppet tørke før du fortsetter. Det er OK hvis du ikke kan fjerne alt av flekker, men prøver å få ut så mye som mulig.
3

Velg ditt teppe dye kit. Det finnes en rekke kits tilgjengelig i bilindustrien butikker og på nettet. Mens du kan farge dine tepper hvilken som helst farge, vil de se best hvis du velger et fargestoff nær teppet opprinnelige farge.
4

Bland teppet fargestoff etter anvisningen på pakken. Når dette er gjort miksing, overføre teppet fargestoff til en skvett flaske.
5

Spray fargestoff direkte inn på teppet. Spray jevnt, starter på toppen av teppet og jobbe deg nedover.
6

Spread ved å skrubbe med en skurebørste. Bruk en opp og ned bevegelse med fast trykk. Fortsett å bruke fargestoffet og skrubbe til du er fornøyd med fargen. La teppet tørke før du bruker bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123472.html

Previous:
Next:

bil sete