Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik gjenoppretter Auto Vinyl

Å ha en vinyl interiøret i bilen er en fryd for øyet og gjør det lettere å rengjøre og vedlikeholde. Over tid, kan vinyl produsere tegn på slitasje, inkludert utslitte flekker og riper i materialet. Å ha disse feilene reparert eller restaurert av en profesjonell kan være kostbart. Med de riktige verktøyene, er det mulig å gjenopprette vinyl interiøret i bilen din selv, du sparer penger. Du trenger:
Saks
mykt håndkle
Bowl
Såpe
Varmt vann
Vinyl patcher
Vinyl lim
Vis mer Instruksjoner

1.

kjøpe noen materialer som trengs, inkludert vinyl patcher og vinyl lim. Matche fargen på flekkene så tett som mulig til det indre av kjøretøyet. Patcher kan bli funnet på ditt lokale bilverksted butikk eller jernvarehandel.
2

Klargjør tåre eller slitte sted å være løst. Hvis vinyl har en liten tåre, bruke saks til å klippe tåre til en firkant. Dette vil gjøre det lettere å sentrere patch. Hvis rive er stor og vil kreve mer enn ett plaster, ikke klippe den. Hvis vinyl er simpelthen slitt, dytte et hull gjennom sentrum av den slitte flekk. Skjær ut stedet, og etterlater et firkantet hull.
3

Bland en løsning av varmt vann og såpe i en bolle. Vask området rundt hullet eller riften, som sikrer at vinyl er ren og vil holde seg skikkelig til patch. Tørk området med en myk klut.
4

Påfør vinyl lim på baksiden av lappen. Det er viktig å få en god mengde, men du også ønsker ikke at det skal være for klissete. Jevn limet på baksiden av plasteret, slik at ca 2 mm langs kantene tørr. Når presser lappen ned, vil limet spres ut, dekker kanten.
5

senter lappen over hullet. Hvis du reparerer en stor tåre, plassere lapp over toppen av rive. Trykk plasteret ned og hold den på plass i omtrent et minutt, la limet pinne.
6

forsiktig tørke vekk lim som kan ha presset ut fra under plasteret, ved hjelp av en myk klut.

7

Gjenta trinn 4 til 6 for en større rift, jobber deg nedover tåre, som dekker det grundig.
8

La patch eller patcher til tørk for en full dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123588.html

Previous:
Next:

bil sete