Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan butikk for tredje-Row Seating når du ikke bruker det

Tredje rad sitteplasser gir den ekstra passasjer plass du trenger når du trenger det. Når du ikke bruker disse ekstra passasjerseter oppta verdifull plass som kunne brukes til annen last. Hvor lagre den tredje rad sitteplass når den er fjernet fra kjøretøyet er en bekymring. Hvor du vil lagre det er sikkert en annen viktig bekymring. Med litt planlegging og riktige forberedelser før lagring tredje seterad vil være klar når du trenger det og samtidig opprettholde sin god stand. Du trenger
Boards eller pall
Plastic presenning
Cotton dråpe klut
Vis flere instruksjoner
en

Velg lagringssted. Velg et område som er tørt. Et lagringssted som ikke utsettes for ekstrem varme eller kulde er best, hvis tilgjengelig.
2

Klargjør lagringssted. Plasser en pall eller planker på gulvet hvor du vil plassere setet. Dekk til styrene eller pall med en plast presenning for å lage en fuktsperre.
3

Rengjør setet. Vakuum for å fjerne eventuelle rester og bruke møbeltrekk renere som nødvendig for å fjerne flekker og skjolder. Følg alle etiketten instruksjonene på møbeltrekk renere og la setet tørke grundig før du fortsetter.
4

Dekk ren, tørr plass med en bomull dråpe klut. Dette vil beskytte den mot støv og rusk samtidig gir luft å ventilere. Ikke la duken henge forbi pall eller plater på gulvet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123457.html

Previous:
Next:

bil sete