Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Hvordan få en Leather Car Seat for å stoppe Ripping

Omsorg for ditt kjøretøy er en viktig del av vedlikeholdet. Som et kjøretøy eier, bør du investere tid og penger i generelt vedlikehold av bilen din. Dette inkluderer å beskytte skinn interiør. Tårer, eller flenger, i et skinn sete kan sterkt redusere verdien av kjøretøyet. Lær hvordan du kan ta vare på dine skinnseter å forlenge levetiden på interiøret i bilen din. Du trenger
Mikrofiberklut
Leather renere
Vehicle parasoller
Seat dekker
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør skinnseter gang en uke med skinn og en ren mikrofiberklut. Olje og skitt buildup kan svekke skinn, forårsaker den til å sprekke og rive. Tørk dine seter med skinn conditioner etter rengjøring.
2

Dekk vinduene med solbriller når parkert i solfylte områder. Direkte sollys trenger gjennom vindusglass, forårsaker den innvendige temperaturen å stige. Ekstreme temperaturer kan forårsake sprekker og rive i skinn.
3

Sprekk vinduene om sommeren når parkert. Slik at luften sirkulerer i og ut av kjøretøyet kan bidra til å redusere den innvendige temperaturen i bilen din.
4

Install sete dekker over dine skinnseter. Setetrekk gir en enkel måte å bidra til å beskytte seter fra å samle skitt. En solid dekning kan gi et lag av beskyttelse mot punkteringer, som forlot ubehandlet, kan føre til store tårer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123724.html

Previous:
Next:

bil sete