Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Tips for rengjøring Lær Auto Seter

Leather auto møbeltrekk er vakker, myk og trøstende når vedlikeholdt og tatt vare på riktig måte. I motsetning til stoff bilseter og møbeltrekk, lær er et delikat materiale som kan sprekke eller visne når venstre ubeskyttet eller ikke renset riktig. For å kunne ta vare på og beholde skjønnheten i skinn bilseter og møbeltrekk, må du rengjøre og bruke forebyggende behandling til skinnseter som en vanlig vedlikehold oppgave for deg bil. Når du rengjør skinn, er det flere tips du kan følge for å unngå å skade setene og møbeltrekk. Rengjør Umiddelbart

Det viktigste å huske på når du rengjør skinninteriør og bilseter er å rense et utslipp umiddelbart eller så snart som mulig. Rengjøring av flekken eller søl så snart som mulig vil hindre skinn fra bløtlegging i flere av produktet og innstilling i en flekk. Når et utslipp oppstår, blot umiddelbart med en tørr klut eller papir håndkle for å fjerne så mye av utslippet som mulig før den kan suge inn i skinn.
Ingen Husholdningenes Cleaners
< p> Ikke bruk vanlig husholdning rengjøring produkter på skinn bilseter eller møbeltrekk. Rengjøring produkter inneholder ingredienser som er for tøffe for skinn og kan skade sete. De fleste vaskemidler er voks eller oljebasert eller inneholder silikon, som kan skade skinn. Bruk aldri en rensende tørke eller babyen tørk å utslette eller rense utslipp, ettersom disse klutene har også sterke kjemikalier som kan skade skinnet.
Leather Foam Cleaner
< p> Når du søker en skum rengjøringsmiddel til skinn bilseter, alltid bruke skummende skinn renere. Den skummende lær renere vil aktivere når den brukes til skinn og hjelper hydrat og løfte flekken. Før du påfører skum renere, alltid utføre en patch test på et lite synlig område av setet for å sikre det ikke er noen fargestoffer endringer i skinn. Påfør skum renere og la den til å sette på spill eller beis i to minutter før rubbing med et tørt håndkle.
Conditioning

Hold skinn bilseter og møbeltrekk godt betinget. Som en vanlig vedlikehold skritt for bilen med skinnseter, bør du regelmessig søke et skinn conditioner til seter for å opprettholde sin fuktighet og smidighet. Vel klimaanlegg skinnseter er lettere å rengjøre i tilfelle av et utslipp eller uhell. De har også suge i mindre utslipp, redusere sjansene for en flekk, og frastøte hverdagen skitt og rusk fra å skade skinn. Til tilstanden skinnseter, kjøpe et skinn condition produkt og gjelder rutinemessig til skinnseter.
Følg veibeskrivelse

være sikker på å lese og følge alle produsentens anvisninger for alle produkter brukes på skinnseter. Skinn er lett å skade når den ikke er tatt vare på riktig måte, og produkter laget for skinn vil ha spesifikke retninger og anbefalinger for å sikre at produktene ikke skader skinn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123609.html

Previous:
Next:

bil sete