Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik reparerer & Care For Auto Leather

Lær auto interiør kan bli skadet av ting så enkelt som svette, kroppen oljer eller lotion, og mange andre dagligdagse møter. Månedlig rengjøring kan holde skinn interiør ser friskt og nytt. Skinn må også være fuktig med en balsam, eller det vil tørke ut og sprekke. Reparere og restaurere disse sprekkene krever et skinn restaurering produkt for å fylle ut hullene, glatte ut slitte flekker, og gjenopprette fargen i områder der det har slitt. Du trenger:
600-sandpapir
Clean, myke kluter
Hårføner
Isopropanol
Leather renere
Leather conditioner
Leather restaurering produkt sammenligning Møbeltapetsering pensel
Vis mer Instruksjoner
Opprettholde Auto Leather
en

Drop noen dråper vann på lær å bestemme type. Tradisjonelle skinninteriør absorbere vann, mens vinyl-belagt lær frastøter det.
2

Velg rengjøringsmidler og balsam laget spesielt for den type skinn. Vaskemidler og produkter ment for andre typer skinn kan permanent skade auto møbeltrekk.
3

Påfør rengjøringsmiddelet til et lite, uanselig område for å teste for bivirkninger. Påfør rengjøringsmiddel i henhold til produsentens anbefalinger.
4

Arbeid renere inn et skum med en myk klut for å unngå skader på skinn eller fargestoff. Rengjør hardnakket smuss og sprekker med en møbeltrekk pensel.
5

grundig rene skinn ratt deksler, som samler kroppen svette og oljer og bakterier som kan skade skinnet. At skinnet tørke helt.
6

Påfør balsam til skinn med en myk klut i henhold til etiketten retninger. Gni i en sirkulær bevegelse for å fullt trenge inn i porene. Påfør en liten mengde om gangen, ikke mette skinn. La conditioner å sitte på skitne områder i fem minutter. Fjern overflødig med en myk, ren klut.
Reparasjon Auto Leather
7

Clean lær grundig før du begynner reparasjoner. La skinnet tørke grundig. Sand små ujevnheter med en fin-sandpapir. Spot rengjøre disse områdene på nytt før du påfører reparere produktet.
8

Påfør restaurering produktet i henhold til etiketten retning. Fortynne produktet til en del vann til to deler produkt for å få inne bretter og å fylle sprekker. La det sitte i ett minutt. Tørk av med en fuktig klut.
9

Påfør et tynt strøk av ufortynnet restaurering produkt til noen områder der skinn farge har smittet over. Tørk godt med en hårføner. Gjenta prosessen som er nødvendig for å oppnå ønsket resultat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123439.html

Previous:
Next:

bil sete