Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> bil sete >> Content

Slik fjerner Dash på en Dodge Van

The dashbordet eller instrumentpanelet på en Dodge Caravan har flere komponenter på og innenfor det. Du må fjerne hver komponent for å demontere og fjerne dashbordet. Dette vil være en lang, komplisert jobb uansett hva grunnen for å måtte fjerne den. Det vil til slutt ta minst to personer. Du trenger
Trim stick
Wrench
skrutrekker
Assistant
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen. Du må fjerne luftrenserdeksel å nå det, så løsne klemmemutter for kabelen.
2

Lirk av alle trim paneler på dashbordet ved å fjerne sine skruer og /eller ved hjelp av en trimme pinne. Dette inkluderer instrumentpanelet endestykker, toppdekselet, ringen for radio og varmeapparat /AC kontrollpanelet, instrumentpanelet bezel og kneet styrke.
3

Ta instrumentpanelet ovenfra rattet ved å fjerne de fire skruene, trekke det ut av instrumentpanelet og frakobling av elektriske kontakten på baksiden.
4

Fjern instrumentpanelet brytere fra dashbordet. Den trim panel for speilet og frontlys brytere kommer med en trim pinne, mens faren blinklys bryteren er skrudd på. Koble fra de elektriske kontakter for begge disse etter å ha koblet dem fra panelet.
5

Trekk radioen ut av mount sin i panelet etter fjerning sine skruer. Koble fra alle kontaktene bak det, som inkluderer ledelsen for antennen.
6

Kople varmeapparatet /AC kontroll forsamlingen, som er gjort i hovedsak på samme måte som radio.

7

Skru alle skruene for dashbordet selv. Med en assistent hjelp, løfter dash bort fra fronten av bilen, og bære det ut døren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-upholstery/123318.html

Previous:
Next:

bil sete